AcasăSPORTVezi golurile prin care Barcelona a invins-o pe Benfica Lisabona!

Vezi golurile prin care Barcelona a invins-o pe Benfica Lisabona!

(foto: captura digisport)

FC Barcelona s-a impus marti noapte, in cadrul grupelor Ligii Campionilor, in fata echipei Benfica Lisabona in urma a doua goluri inscrise de Sanchez si Fabregas.

(foto: captura digisport)

Messi si compania au avut nevoie doar de sase minute pentru a deschide scorul in partida FC Barcelona – Benfica Lisabona, din cadrul grupelor Ligii Campionilor. totul a pornit de la actiunea pe partea stanga a lui Messi care a driblat adversarii, a trimis in fata portii, loc de unde Sanchez a reluat in poarta.

Messi a fost la un pas sa inscrie in minutul 22 insa sutul sau nu a reusit sa il invinga pe Arthur.  Sperand la o egalare, jucatorii echipei Benfica Lisabona au atacat poarta aparata de Valdes insa Salvio nu a reusit sa il invinga pe goalkeeper.

Tot jucatori echipei FC Barcelona au fost cei care au reusit sa inscrie, prin Fabregas, care a primit o pasa de la acelasi Messi, jucator care s-a jucat cu fundasii adversi.

Un moment dramatic a avut loc in minutul 77 cand Puyol a cazut rau, fiind la un pas de a-si fractura bratul. Din fericire, desi initial se crezuse ca a suferit o fractura, medicii au stabilit ca are doar o luxatie a cotului, urmand sa lipseasca de pe teren timp de trei saptamani.

author avatar
Ionut Zgimbau
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger