AcasăSPORTVezi golurile partidei Rapid – FC Vaslui

Vezi golurile partidei Rapid – FC Vaslui

(foto: youtube)

Duminica a avut loc primul derby din cadrul editiei 2012 – 2013 a Ligii 1, Rapid si Vaslui incheind la egalitate, scor 2 – 2, primul lor meci din cadrul noului sezon al campionatului romanesc.

(foto: youtube)

Prima etapa a Ligii 1 a gazduit si primul derby al campionatului romanesc, Rapid si Vaslui infruntandu-se, duminica, de la ora 21.30, pentru primele puncte ale noului sezon de campionat.

Cei care au deschis scorul au fost vasluienii, prin Wesley, in minutul 31. Acesta a scapat pe contraatac, in urma unei pase lungi primite de la N’Doye. Vinovat de primirea golului a fost Albut, acesta ezitand in momentul trimiterii pasei intre a-l ataca pe jucatorul vasluian si a-l lasa in offside.

[youtube]dEBiX1lVcjY[/youtube]

Rapidul a reusit sa egaleze intr-un moment prielnic, in minutul 45, cu cateva momente inainte ca arbitrul sa fluiere sfarsitul primei reprize. Pancu a reusit sa transforme impecabil o lovitura libera directa, din pozitie centrala, inscriind de la aproximativ 29 de metri.

[youtube]cGdNUwWn-3c[/youtube]

Vasluiul si-a revenit din soc imediat dupa revenirea de la cabine, in minutul 48. In urma unei aruncari de la margine, Marius Nicolae prelungeste mingea cu capul in careu, de unde Wesley reuseste dubla in urma unui sut din intoarcere.

[youtube]ty7U4L_1vT4[/youtube]

Desi ambele echipe au atacat furibund, incercand sa isi adjudece cele trei puncte puse in joc, doar rapidistii reusesc sa inscrie, in minutul 84, prin Texeira, golul survenind in urma unei lovituri de la colt.

[youtube]SPcNmZMS3wo[/youtube]

In urma rezultatului inregistrat George Copos, patronul echipei FC Rapid, l-a atacat dur pe finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, pe care il acuza ca a „umblat” la arbitri.

“Porumboiu ne-a facut cu asistentii! A fost un meci frumos, FC Vaslui e o echipa buna, rezultatul e corect, dar Porumboiu ne-a facut! Asta e viata. Anul trecut i-am batut de patru ori. Sunt mandru de jucatori si de Sabau”, a declarat, dupa meci, George Copos, citat de realitatea.net.

author avatar
Ionut Zgimbau
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger