AcasăSPORTVezi de ce Astra Ploiesti s-a transformat in Astra penala

Vezi de ce Astra Ploiesti s-a transformat in Astra penala

Fostul sef al arbitrilor se alatura unei liste de ex-clienti ai procurorilor DNA si nu numai, care au activat sau inca lucreaza la Astra Ploiesti

Vasile Avram a stat 58 de zile in arest

Vasile Avram va lucra la Astra Ploiesti sub directa supraveghere a presedintelui Petre Buduru, personaj trimis dupa gratii in 1999, in celebra afacere „Tigareta II”. „Vasile e cel mai indicat om care poate ocupa postul de secretar general. Va avea o munca de birou, nu va sta pe banca, sa il injure lumea. Referitor la proces, sper sa aiba parte de o judecata dreapta, dar, din datele care sunt la dosar, va spun eu ca nu cred ca are implicatii prea mari. Noi ne-am facut bine temele in ceea ce-l priveste”, a declarat Petre Buduru dupa anuntul angajarii fostului presedinte CCA.

Petre Buduru a fost arestat in dosarul "Tigareta II"

Vasile Avram a petrecut 58 de zile in arest, fiind anchetat pentru luare de mita, intr-un dosar instrumentat de DNA in care mai este cercetat si Sorin Terbea, om de afaceri muresan si sponsor al gruparii FCM Tg.Mures.

Ioan Niculae si Florin Prunea, patronul si fostul angajat al Astrei

Tot la Astra a primit „casa si masa” si Florin Prunea, invinuit in dosarul „Penescu”, alaturi de patronul FC Arges si mai multi fosti arbitri din Liga 1. Intre timp, Prunea a fost demis in urma unui conflict cu patronul Ioan Niculae. Altfel, inclusiv proprietarul FC Astra Ploiesti are probleme cu justitia romana, fiind cercetat pentru subminarea economiei de stat intr-un dosar care viseaza si cativa directori din compania Romgaz.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
561 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger