AcasăSPORTVezi cum o "arde" Pato cu fata lui Berlusconi - FOTO

Vezi cum o „arde” Pato cu fata lui Berlusconi – FOTO

Fotbalistul lui AC Milan traieste de cateva luni o frumoasa poveste de dragoste cu fata premierului Italiei, Silvio Berlusconi. Cei doi amorezi se afla intr-o vacanta in Brazilia, si nu se sfiesc sa se giugiuleasca in public.

Alexandre Pato (21 de ani) si Barbara Berlusconi (27 de ani) formeaza un cuplu de mai bine de cinci luni. Intre timp, fata premierului Silvio Berlusconi a devenit si sefa atacantului sud-american, daca ne gandim ca Barbara tocmai a primit onoarea de a ocupa functia de membru in Comitetul Director al gruparii de pe „San Siro”.

Dupa incheierea sezonului in Serie A, campionat castigat de AC Milan la pas (sase puncte in fata rivalei Inter Milano), cei doi amorezi au plecat in vacanta in Brazilia, locul ales fiind Salgueiro, un oras in apropiere de tarmul Atlanticului. Aici, Alexandre si Barbara au sperat ca se vor simti in largul lor, dar au omis aspectul ca si brazilienii au paparazzii lor.

Cuplul a fost surprins giugiulindu-se de mama focului, semn ca sunt mai indragostiti decat oricand. Inainte de a se combina cu fiica lui Berlusconi, fotbalistul Pato a fost logodit cu actrita braziliana Sthefany Brito, dar cei doi s-au despartit in ianuarie 2009, motivand distanta care-i separa. Totusi, Sthefany si Alexandre s-au impacat cateva luni mai tarziu, iar pe 7 iulie 2009 chiar s-au casatorit, la Rio de Janeiro. In aprilie 2010, cei doi au divortat subit. Dupa o scurta aventura cu Miss Brazil 2010, Debora Lyra, in 2011 Pato a inceput sa se vada constant cu Barbara Berlusconi.[nggallery id=30]

 

author avatar
Mihai Koblenko
1.326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger