AcasăSPORTVezi cum ii poate incheia Bute cariera lui Froch!

Vezi cum ii poate incheia Bute cariera lui Froch!

In martie anul viitor, Bute vrea sa-si ia revansa dupa infrangerea suferita in fata lui Froch

Cu doua luni si jumatate inainte de meciul cu americanul Yusaf Mack, de la Nottingham, campionul mondial de la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, admite ca se apropie punctul in care va fi nevoit sa se retraga din activitate.

In martie anul viitor, Bute vrea sa-si ia revansa dupa infrangerea suferita in fata lui Froch

Carl Froch (35 de ani) este profesionist din martie 2002 si sustine ca i-au ajuns miile sau chiar zecile de mii de pumni incasati de-a lungul carierei. Britanicul va mai sustine in mod cert doua meciuri – cu Mack la Nottingham si cu Bute la Montreal – insa el spera sa-si incheie activitatea intr-un mod glorios, respectiv cu o victorie obtinuta acasa, in fata danezului Mikkel Kessler.

Froch ar vrea sa se razbune pentru infrangerea la limita suferita in fata danezului, in deplasare, in aprilie 2010. Esecul respectiv, primul din cariera sa profesionista, l-a afectat destul de mult pe britanic.

Totusi, chiar daca a anuntat ca 2013 va fi ultimul sau an ca boxer si ca va cauta sa faca totul posibil pentru a-l convinge pe Kessler sa vina la Nottingham, Froch si-ar putea incheia cariera mai devreme decat s-ar fi asteptat. Specialistii sustin ca pugilistul britanic ar putea agata manusile inca din martie anul viitor, in cazul in care pierde returul cu Bute. Daca Lucian isi recupereaza centura, Froch nu va mai fi o tinta de luat in seama pentru Kessler, iar un eventual meci intre cei doi s-ar putea transforma doar intr-o „disputa de old-boys” fara mare succes la public.

author avatar
Cristi Ionita
362 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger