AcasăSPORTVezi cum a castigat Piturca meciul cu Grecia

Vezi cum a castigat Piturca meciul cu Grecia

Tanase si Torje se bucura pentru golul marcat .

Planul lui Piturca a dat roade: Romania a incheiat 2011 cu o victorie in fata unei reprezentative din Top 10 mondial, iar atmosfera in tara, legata de echipa nationala, s-a mai relaxat. Catusi de putin!

Tanase si Torje se bucura pentru golul marcat .

Victor Piturca a insistat ca partida cu Grecia sa se joace, desi elenii refuzasera initial meciul test, propus de FRF sa se dispute pe „National Arena” din Bucuresti. Mircea Sandu i-a facut pe plac antrenorului si i-a adus pe greci in Austria, la Altach, toate cheltuielile fiind suportate in totalitate de Federatie. Selectionerului i-a iesit perfect pasienta, acesta izbutind un 3-1 – impotriva unei nationale neinvinse de 17 meciuri – folosind un lot criticat la maximum in tara. „Unii jucatori, precum Neagu, Chipciu sau Gaman, sunt castiguri pentru echipa nationala. In tara s-au spus vorbe urate despre ei, dar uite ca ei au ajuns sa castige de o maniera categorica in fata Greciei”, a spus tehnicianul.

Si totusi, nu le place!

 

Piti vrea sa readuca in prim-plan echipa nationala.

Cornel Dinu si Danut Lupu, doi dintre contestatarii lui Victor Piturca, nu apreciaza victoria tricolorilor de la Altach. Administratorul-delegat al FC Dinamo a declarat ca duelul din Austria a fost „un fel de pace balcanica, dar destul de sugestiva, care poate sa ne ajute in viitor. Am intalnit o echipa linistita, care a inceput cu doar doi dintre titularii obisnuiti. In a doua repriza au mai introdus cativa”, in vreme ce ex-fotbalistul Danut Lupu a declarat ca grecii „au jucat cu echipa a treia, pentru ca sambata este programat derbyul Panathinaikos – Olympiakos, iar majoritatea jucatorilor de la aceste echipe a lipsit”.

Vezi golurile de senzatie din meciul Romania – Grecia.

author avatar
Sebastian Stan
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger