AcasăSPORTVezi cu cine se razboieste Borcea la Miami

Vezi cu cine se razboieste Borcea la Miami

"Transylvania" este amplasat la nici 500 de metri de localul lui Borcea

Localul „Transylvania” propune clientilor un meniu complet de nici 100 de dolari, cu mult sub pretul stabilit de actionarul dinamovist la restaurantul sau, „La Vendetta”.

"Transylvania" este amplasat la nici 500 de metri de localul lui Borcea

„Locuiesti in Miami, zona Hollywood si vrei sa petreci un Revelion de neuitat? Vino la „Vendetta”, locul unde, pentru 150 de dolari de persoana, mananci, bei si ascultu muzica de calitate”. Cam asa suna reclama gandita de Cristi Borcea pentru seara de 31 decembrie. Din cate se pare, insa, romanii de acolo nu prea se inghesuie la oferta actionarului dinamovist si asta pentru ca o considera cam …piperata.

Vlad Tepes, personaj important pe peretii restaurantului

Comparatia este realizata cu „Transylvania”, restaurantul rival amplasat la doar cateva sute de metri mai spre centru. Acolo, meniul de Revelion in 2010 a costat 80 de dolari si sunt sanse mari ca pretul sa ramana neschimbat si anul acesta.

Muzica la casetofon?

John Baleanu, patronul de la "Transylvania"

In urma cu doua saptamani, „National” anunta ca oferta lui Borcea cuprinde doua spectacole muzicale, cu artistii Ghaleb si Vladi in prim plan. Intre timp, cantaretul venezuelean a fost scos din program, Vladi ramanand singur pe afis. Sunt zvonuri, insa, ca nici acesta din urma nu va performa la „Vendetta”, pe 31 decembrie, iar muzica va rasuna din boxele unui… casetofon!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
628 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger