AcasăSPORTVezi cine pariaza pe Bute in meciul cu Froch

Vezi cine pariaza pe Bute in meciul cu Froch

Glen Johnson este cel mai cunoscut adversar invins de Bute pana acum

Mult asteptata intalnire dintre Lucian Bute si Carl Froch a fost prefatata de Andre Dirrell, Antonio Tarver si Ismayl Sillakh, iar toti cei trei pugilisti anticipeaza o victorie usoara a campionului roman.

Glen Johnson este cel mai cunoscut adversar invins de Bute pana acum

Cu toate ca inca se discuta posibilitatea ca Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, sa-si puna centura in joc impotriva britanicului Carl Froch, trei dintre cei mai cunoscuti boxeri ai momentului si-au dat cu parerea despre rivalitatea dintre cei doi luptatori. Andre Dirrell, fost campion mondial interimar in versiunea WBO, a afirmat ca “Bute este mult mai rapid si are un joc bun de picioare astfel ca nu va avea probleme cu Froch”. Asta in conditiile in care Dirrell a fost invins de britanic in octombrie 2009. Tarver, fostul campion mondial al categoriei semigrea si actualul comentator al Showtime, pariaza si el pe plusul de viteza al romanului. Nu in ultimul rand, ucraineanul Sillakh, actualul campion al Americii de Nord la semigrea, a anuntat ca “abia astept sa-l provoc pe Bute, la orice categorie, dupa ce il va invinge pe Froch”.

Cu Ward, alta mancare de peste

Daca impotriva lui Froch este cotat ca favorit, Lucian Bute pare sa nu aiba sanse intr-un meci impotriva lui Andre Ward, campionul SuperSix. Specialistii iau in serios declaratiile americanului, Ward spunand de curand ca “la 27 de ani sunt inca un luptator tanar si in formare. Mai am de imbunatatit anumite aspecte. Inca nu ati vazut cel mai bun Ward”. Boxerul din Oakland a fost votat “cel mai bun pugilist al anului 2011” de catre cititiorii revistei “Ring”.

Lucian, locul 3 in Top KO

Dupa ce a fost desemnat sportivul anului in Quebec, Lucian Bute a fost bagat in seama si de cititorii “Ring”, campionul roman ocupand locul al treilea in topul celor mai spectaculoase knock-out-uri ale anului. Lovitura prin care Bute l-a pus la podea pe Jean Paul Mendy in meciul de la Bucuresti, din iulie, a primit 4,6% din voturi. Knock-out-ul anului a fost reusit de filipinezul Nonito Donaire, campionul WBC si WBO de la categoria cocos. Lovitura prin care Donaire l-a rapus pe Montiel, in februarie, a primit 78,1% din voturi.

author avatar
Cristi Ionita
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger