AcasăSPORTVezi cine a stricat transferul lui Chiriches la AC Milan

Vezi cine a stricat transferul lui Chiriches la AC Milan

Sefii de pe „San Siro” trateaza cu gruparea Ajax Amsterdam transferul belgianului Toby Alderweireld. Italienii sunt nemultumiti ca Gigi Becali ezita sa dea un raspuns la oferta inaintata pentru Vlad Chiriches.

Chiriches ar putea ajunge la Roma in loc de Milano

Internationalul belgian va fi prezent la Bucuresti, miercuri, la meciul amical cu Romania, prilej cu care se va duela pe teren cu stelistul Vlad Chiriches, cel pe care se pare ca l-a invins in cursa pentru un transfer la AC Milan.

Alderweireld trece drept urmasul lui De Boer la Ajax

Potrivit presei peninsulare, deranjat ca Gigi Becali nu-i da un raspuns clar cu privire la Vlad Chiriches, Ariedo Braida s-a decis sa inainteze o oferta pentru stoperul formatiei Ajax Amsterdam. Toby Alderweireld (23 de ani) este considerat unul dintre cei mai valorosi fotbalisti din lotul „lancierilor”, deseori fiind comparat chiar cu antrenorul sau, Frank de Boer. Avantajele belgianului in fata stelistului Chiriches sunt urmatoarele: este obisnuit sa joace in meciuri cu miza (dueluri in Liga Campionilor cu Manchester City, Real Madrid si Borussia Dortmund) si are un pret de doar opt milioane de euro, cu doua milioane de euro mai putin decat cere Gigi Becali pe fundasul sau central.

Steaua are varianta Lazio

Daca negocierile cu AC Milan par a fi intrat in impas, pentru Steaua a aparut oportunitatea Lazio Roma. Gruparea de pe „Olimpico” nu se teme de concurenta pentru Vlad Chiriches si este decisa sa vina la masa tratativelor cu o oferta serioasa: cinci milioane de euro, bani platiti intr-o singura transa, in ceasta iarna.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
606 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger