AcasăSPORTVezi ce schimbari s-au facut la TVR Sport

Vezi ce schimbari s-au facut la TVR Sport

Daniela, sotia lui Vlad Enachescu, directorul general de la DolceSport

Astazi, se va decide noua conducere a Departamentului Sport din cadrul TVR. Sefii postului public trebuie sa hotarasca o noua organigrama dupa demisia lui Cosmin Cernat, cel care a ales sa plece dupa declansarea scandalului sublicentierii drepturilor tv catre DolceSport.

Daniela, sotia lui Vlad Enachescu, directorul general de la DolceSport

Saptamana trecuta, Cosmin Cernat, seful Departamentului Sport, a anuntat ca demisioneaza din TVR, imediat conducerea postului demarand procedura de reorganizare.

Ioan Todan, un oficial EBU cu mare influenta in TVR

In acesta dimineata, propunerile vizand noua organigrama a departamentului se vor afla pe masa Consiliului de Administratie al TVR. Sursele „National” indica faptul ca inlocuitorul lui Cosmin Cernat va fi desemnat fostul coordonator Stiri Sportive, Mihnea Ionescu, fiul crainicului tv de la Revolutie, Victor Ionescu. Acesta i-a luat fata gazetarului Marius Mitran, redactor Departament Sport TVR. Pentru functia de sef la stiri sportive a fost propus comentatorul Bogdan Tomulica, angajat in TVR de peste 15 ani. Pentru a sterge orice legatura cu vechea „garda”, Daniela Enachescu  – sefa Colectivului Emisiuni si Transmisiuni Sportive – urmeaza sa fie inlocuita cu Alina Alexoi, redactor sportiv cu o vechime in TVR de 20 de ani. Alexoi este una dintre protejatele lui Ioan Todan, fost coordonator al Departamentului Sport TVR, astazi vicepresedinte al Comitetului Sport EBU. De altfel, toate propunerile mai sus mentionate au fost facute de Ioan Todan, care in calitatea sa de vicepresedinte la EBU (European Broadcasting Union se ocupa cu negocierea achizitionarii drepturilor sportive pentru toate competitiile sportive majore) detine si rolul de consilier al presedintelui director general al TVR . Si totusi, numirea Alinei Alexoi la „Transmisiuni Sportive” nu este sigura, deoarece preferata lui Todan nu detine studii universitare. Gurile rele afirma ca Vlad Enachescu a ramas uluit la auzul vestii ca s-a propus inlaturarea sotiei sale de la sefia „Transmisiuni”, cu atat mai mult cu cat intre actualul director al DolceSport si Ioan Todan a existat o prietenie trainica si prolifica pe vremea cand ambii erau angajati ai TVR.

author avatar
Sebastian Stan
1.656 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger