AcasăSPORTVezi ce l-a speriat pe mega-campionul Plusenko la Bucuresti

Vezi ce l-a speriat pe mega-campionul Plusenko la Bucuresti

Prezent la Bucuresti pentru a promova spectacolul “Kings on Ice” care va avea loc pe 7 aprilie, la patinoarul “Mihai Flamaropol”, rusul Evgheni Plusenko, multiplul campion mondial, european si olimpic, a avut numai cuvinte de lauda la adresa romanilor.

Patinatorul de 30 de ani a spus ca se simte ca acasa la Bucuresti si ca s-a atasat enorm de fanii sai din Romania, de aceea el a si acceptat ca pe 7 aprilie sa sustina de doua ori spectacolul “Kings on Ice” si nu o singura data, cum se stabilise initial.

De asemenea, Plusenko promite numeroase surprize, el urmand sa fie insotit, ca de obicei, de chitaristul Edwin Marton si de alti campioni de patinaj precum Stephane Lambiel, Brian Joubert sau Surya Bonaly.

Totusi, Plusenko a avut si un repros de facut. Campionul rus este dezamagit de modul in care arata patinoarul “Mihai Flamaropol”. “Imi plac romanii la nebunie, sunt oameni foarte calzi, dar patinoarul arata urat. Parca e o grota a secolului 21. Nu poti face performanta in asemenea conditii” a declarat patinatorul rus.

Plusenko a revenit de curand dintr-o vacanta petrecuta in Insulele Seychelles, alaturi de bunul sau prieten, Edwin Marton, si nu va participa la Campionatul Mondial de patinaj artistic de la Nice (Franta), de saptamana viitoare. Insa, rusul promite ca va fi un sustinator infocat al reprezentantilor Romaniei: Sabina Mariuta si Zoltan Kelemen.

author avatar
Cristi Ionita
430 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger