AcasăSPORTVezi ce jucator de la Dinamo e supranumit „Terminatorul” si de ce...

Vezi ce jucator de la Dinamo e supranumit „Terminatorul” si de ce

Grecu primeste ingrijiri chiar pe gazon

Inlocuitorul lui Gabriel Torje la Dinamo i-a trimis in lumea viselor pe Grecu si Mendy. Ambii jucatori de la Universitatea Cluj au parasit terenul cu testele sparte.

Grecu primeste ingrijiri chiar pe gazon

Fundasul Gaston Mendy a fost transportat la spital in prima repriza a confruntarii de pe „Cluj Arena” dupa ce s-a accidentat grav la cap ciocnindu-se cu dinamovistul Laurentiu Rus.

Mendy a fost luat cu targa de pe teren

Fotbalistul de origine senegaleza a fost scos de pe teren cu ambulanta si dus la cea mai apropiata unitate de primiri urgente, diagnosticul medicilor fiind placa deschisa la nivelul globului frontal. Culmea, Mendy fusese introdus in joc, in minutul 27, in locul lui Constantin Grecu, si el accidentat la cap tot de Laurentiu Rus. Statistica arata ca mijlocasul dinamovist n-a avut nevoie decat de 10 minute pentru a-si face KO doi adversari.

Rus (stanga) a avut nevoie de un simplu plasture dupa ciocnirile cu Grecu si Mendy

„Imi pare foarte rau pentru cei doi baieti, nu am avut absolut nicio intentie sa-i lovesc, pur si simplu s-a intamplat”, a comentat Rus la finalul meciului terminat la egalitate, scor 0-0.

Dinamovistii au petrecut in Bamboo

Atacantul Marius Niculae i-a invitat, aseara, in clubul Bamboo pe toti colegii sai de la Dinamo. Golgeterul liderului si-a botezat fetita, ieri, pe Raisa Elena, iar evenimentul a fost sarbatorit printr-o petrecere in cunoscuta discoteca din cartierul Tei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger