AcasăSPORTVezi ce conditii i-a pus Gigi Becali lui Florin Costea

Vezi ce conditii i-a pus Gigi Becali lui Florin Costea

Recunoscut ca un impatimit al cazinourilor, Gigi Becali nici nu vrea sa auda ca are „urmasi” in echipa pregatita de Ronny Levy. Olteanului Florin Costea i-a dat interzis la poker.

Florin Costea a fost golgeterul campionatului in urma cu doua sezoane

Faima de „jucator” i-a luat-o inainte lui Florin Costea. Ieri, Gigi Becali a dezvaluit ca stia despre apucaturile nu tocmai profesioniste ale olteanului, dar asta nu l-a impiedicat sa-l transfere la Steaua. „Totusi, am tinut sa discut fata-n fata cu el despre problema asta”, a declarat latifundiarul din Pipera inainte de a detalia: „L-am intrebat despre jocurile de noroc, care-i treaba cu subiectul asta. Citisem prin ziare ca ii place in cazinou si am vrut sa aud din gura lui daca-i adevarat. Mi-a spun ca el nu joaca pe bani multi, doar se mai distreaza cu prietenii la un nu stiu ce Texas, cica un fel de poker. Totul s-a rezolvat atunci, pe loc. I-am zis ca la Steaua nu ai voie sa joci nici pe nasturi, nici pe fasole, nici pe nimic altceva. Fara jocuri de noroc si cu asta, basta!”.

Fratii Costea, spaima vestiarului la Craiova

Gigi Becali nu face compromisuri la Steaua

Fosti fotbalisti la Universitatea Craiova povestesc ca Florin Costea era spaima vestiarului atunci cand venea vorba despre poker. Impreuna cu fratele sau Mihai, Florin ii curata pe ceilalti „juveti” de bani. „Lua pana si ultimul leu, n-avea pic de mila”, sustin apropiatii olteanului. De altfel, prin Cetatea Baniei se zvoneste ca fratii Costea aveau un tabel cu toti datornicii din echipa si scoteau lista in fiecare zi de salariu. Asa se face ca, uneori, Adrian Mititelu vira direct in contul lui Florin Costea salariile indatoratilor.

Stancu si „Dodel”, clientii cazinourilor

Aproape ca nu este sezon in care fotbalistii Stelei sa nu tina capul de afis al presei sportive prin escapadele in cazinouri. In editia trecuta, Cristi Tanase si Bogdan Stancu au petrecut o noapte intreaga la masa verde, intreaga poveste ajungand la urechile patronului Gigi Becali. Un alt „jucator” important era si Cosmin Matei, vandut in aceasta vara la Astra Ploiesti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
620 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger