AcasăSPORT Vezi ce a patit ziaristul Radu Banciu, in direct la TV...

Vezi ce a patit ziaristul Radu Banciu, in direct la TV

Cumva previzibil, Radu Banciu incepe sa colectioneze dusmani si dupa aparitiile sale televizate, nu doar in urma celor de pe calea undelor. Luni seara, realizatorul emisiunii „Lumea lu’ Banciu” a primit un „cadou” special de la ultrasii lui Dinamo, un banner cu dedicatie.

Banner-ul a aparut la ora 23.33

Ineditul incident a avut loc luni seara, la ora 23.33, chiar dupa o tirada a realizatorului emisiunii la adresa dinamovistilor. Controversatul Banciu a tinut sa readuca in discutie ceea ce afirmase in urma cu cateva zile, respectiv faptul ca fostul fotbalist dinamovist Catalin Haldan „a murit ca un prost”.

Banciu este atentionat in casca sa caste ochii

In emisiunea de luni, Banciu a subliniat faptul ca nu l-a facut prost pe Haldan, ci doar a spus ca moartea acestuia nu a transformat lucrurile in bine. Ulterior, Banciu a mentionat ca, „la urma-urmei, Haldan nici n-a fost un mare fotbalist”.

„Uite, ce interesant! Nu stiu daca se vede pe ecran”

Ziaristul se amuza pe seama incidentului

In timp ce Radu Banciu tinea prelegerea, pe geamul din spatele studioului a aparut un banner cu mesajul „M*** Banciu!”. „Uite, ce interesant! Nu stiu daca se vede pe ecran … E un banner in spatele nostru. Da, frumos! Ia sa vedem ce cuvinte! Bine, sa ne tot ameninte si sa nu vina niciodata pe la noi ar fi fost pacat. Suntem insultati de catre galeria lui Dinamo. Trei sute de dinamovisti la nivelul tarii. Mai bine sa mai cititi si voi o carte, mai treceti putin pe la scoala, si abia dupa aia sa va uitati la televizor, sa ascultati discutii d-astea. E totusi mult pentru voi sa scrieti patru litere la o injuratura”, a spus Banciu.

Dupa publicitate, ziaristul a aparut cu banner-ul in jurul gatului: „Ne-a parvenit si faimosul banner. Incepe cu «mu», de la multumesc! Am inteles ca doar doi suporteri dinamovisti au fost”.

„De ce sa-mi fie frica? De cine?  Numai gura e de ei!”

Banciu impatureste panza si o azvarle la cos

Ieri, Radu Banciu nu parea nici pe departe deranjat de acest eveniment. Contactat de „National”, acesta a declarat: „Pana la urma, daca s-au simtit lezati, consider in regula atitudinea lor. Nu m-au mai contactat. Eu nu sunt ca alti confrati, care mananca de la Nicolae Badea si Cristi Borcea din palma. Eu spun lucrurilor pe nume. Repet, nu m-a deranjat ceea ce au facut in timpul emisiunii, desi nu e mare lucru sa mergi pe Calea Victoriei si sa pui un banner. Da, am plecat acasa singur, de ce sa-mi fie frica? De cine?  Numai gura e de ei!”, a spus Banciu.

author avatar
Mihai Koblenko
8.925 afisari

1 COMENTARIU

  1. bravo bai hahalera de banciu,zile tot asa ca zici bine;si nu te-ai facut pres la cur nimanui precum boanchis,o puta bleaga cum ii zice vadimache, la curu nasului frf.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger