AcasăSPORTVezi cat primeste Steaua in schimbul lui Banel Nicolita

Vezi cat primeste Steaua in schimbul lui Banel Nicolita

Nicolita a castigat cu Steaua toate trofeele interne posibile

Fotbalistul Stelei a primit vestea transferului in cantonamentul echipei nationale. Astazi se vor parafa actele intre cele doua cluburi, iar saptamana viitoare, Banel Nicolita va efectua vizita medicala.

Nicolita a castigat cu Steaua toate trofeele interne posibile

Banel Nicolita (26 de ani) este ultimul jucator din lotul Stelei care disputa in 2006 semifinalele Cupei UEFA si care va parasi gruparea „ros-albastra”. Gigi Becali afirma ca nu are nevoie de banii primiti pe Nicolita – aproximativ 700.000 de euro -, doar dorinta jucatorului conteaza in acest caz: „Suma asta nu inseamna mare lucru pentru mine. Dar, am tinut cont de rugamintele lui. Nici nu mai stiu de cate ori m-a rugat sa-l las sa plece de la Steaua. Atunci, daca el crede ca e mai bine acolo, sa mearga in Franta!”.

La Saint-Etienne, Banel Nicolita va avea un salariu anual de 400.000 de euro, contractul fiind valabil pentru urmatorii trei ani. Proaspata echipa a internationalului roman este una dintre cele mai respectate grupari din Ligue 1: are in palmares 10 titluri de campioana si 6 Cupe. In actualul sezon, ocupa locul 8 in clasament, cu 7 puncte dupa patru etape.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger