AcasăSPORTVezi cat costa biletele la meciurile Otelului din Liga

Vezi cat costa biletele la meciurile Otelului din Liga

Conducerea clubului Otelul Galati, campioana Romaniei la fotbal, a stabilit pretul biletelor pentru meciurile de pe teren propriu, din Liga Campionilor.

Otelul Galati va juca meciurile de pe teren propriu pe National Arena, din Bucuresti. Galatenii isi vor masura fortele cu Benfica Lisabona, pe 27 septembrie, cu Manchester United, pe 18 octombrie, si cu FC Basel, pe 22 noiembrie.

Biletele pentru meciul cu Benfica vor costa intre 50 de lei, cele mai ieftine de la peluze, si 300 de lei, cele de la sectorul VIP. Vor mai fi disponibile bilete de 60 si 70 de lei la peluze, in functie de sectorul ocupat, bilete de 150 de lei, cele de la Tribuna a II-a, si bilete de 100 (sectoarele periferice) si 250 de lei (sectoarele central) la Tribuna I.

Biletele pentru meciul cu Manchester United vor costa intre 60 de lei, cele mai ieftine de la peluze, si 350 de lei, cele de la sectorul VIP. Vor mai fi disponibile bilete de 80 si 100 de lei la peluze, in functie de sectorul ocupat, bilete de 200 de lei, cele de la Tribuna a II-a, si bilete de 150 (sectoarele periferice) si 300 de lei (sectoarele centrale) la Tribuna I.

Biletele pentru meciul cu FC Basel vor costa intre 50 de lei, cele mai ieftine de la peluze, si 250 de lei, cele de la sectorul VIP. Vor mai fi disponibile bilete de 60 si 70 de lei la peluze, in functie de sectorul ocupat, bilete de 100 de lei, cele de la Tribuna a II-a, si bilete de 80 (sectoarele perifericire) si 200 de lei (sectoarele central) la Tribuna I.

Sustinatorii formatiei Otelul, si nu numai, isi pot achizitiona pachete de bilete pentru toate cele trei meciuri. Pretul unui pachet de bilete variaza intre 112 lei, la peluze, si 630 de lei, zona VIP.

De asemenea, galatenii pun la dispozitie, doritorilor, si 38 de loje. Tariful de la loje este de 2.500 de euro per meci, in acesti bani intrand si serviciul de catering.

author avatar
Cristi Ionita
899 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger