AcasăSPORTVezi cat cheltuie Borcea in croaziera cu Alina Vidican

Vezi cat cheltuie Borcea in croaziera cu Alina Vidican

Cristi Borcea strabate Mediterana la bordul unui luxos iaht, alaturi de viitoarea sotie, iubita sa Alina Vidican. Baza de pornire a fost stabilita in portul Cagliari.

Cristi si Alina se vor cununa civil in curand

Imediat ce si-a oficializat divortul de Mihaela, Cristi Borcea i-a promis viitoarei sotii, Alina Vidican, ca o va duce intr-o croaziera pe Mediterana. Actionarul dinamovist s-a tinut de cuvant si a inchiriat un iaht, punctul de plecare al calatoriei fiind portul Cagliari din Sardinia (Italia). Cei doi indragostiti si-au intrerupt sejurul ieri, cand Borcea a fost nevoit sa vina de urgenta la Bucuresti, fiind citat in „Dosarul transferurilor” (cea de-a 32-a infatisare).

11 km de plaja pe coasta Sardiniei

Sardinia este locul ideal pentru limpezirea gandurilor

Plaja Poetto, cea mai mare (11 kilometri) si mai luxoasa de pe coasta Sardiniei, a fost locul ales de Alina si Cristi pentru bronzat in zilele in care confortul iahtului nu-i mai multumea. Viitorii miri s-au distrat si la o cursa de fregate, in mini-portul Marina Piccola, admirand indemanarea concurentilor, spre deliciul lui Borcea, care si-a reamintit de „prietenul” George Copos si pasiunea lui.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
806 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger