AcasăSPORTVezi reactii la cald dupa meciul Romania-Franta! Calificarea e 95% ratata, spune...

Vezi reactii la cald dupa meciul Romania-Franta! Calificarea e 95% ratata, spune Razvan Rat

Foto: www.sport.ro

Nationala de fotbal a Romaniei a incheiat partida cu Franta cu scorul de 0-0. Calificarea la Euro 2012 e ratata. O spun si jucatorii, imediat dupa fluierul final. Iata declaratiile la cald facute pe National Arena, la finalul meciului jucat pe teren propriu.

Foto: www.sport.ro

Razvan Rat, capitanul Nationalei: 95% e ratata calificarea

“Se poate spune ca 95% este ratata calificarea in acest moment. Asta e viata. Ne pare rau ca n-am putut face mai mult astazi, pe toata durata acestei calificari. Vedeti si dumneavoastra in ce conditii s-a jucat. Nu incerc sa gasesc scuze, dar uitati-va ce e in spate. Nu e de competentamea sa comentez ce s-a intamplat cu gazonul. Franta nu si-a creat prea multe ocazii, dar noi am avut cateva ocazii bune, dar nu s-a marcat. Asa e in fotbal. Probabil spectatorii sunt suparati pentru faptul ca este aproape pierduta calificarea, e o reactie normala”, a declarat capitanul echipei nationale a Romaniei, la cateva secunde dupa incheierea meciului, in direct la TVR.

Chiriches: Suntem dezamagiti ca nu i-am satisfacut pe spectatori cu o victorie

„E greu sa acceptam acest lucru, dar trebuie sa muncim pentru urmatoarele calificari. Eu sper sa imi fac bine treaba la echipa de club, iar daca domnul Piturca crede in mine, voi da totul pentru nationala. Imi pare bine ca i-am facut fericiti pe suporteri. Nu am avut emotii. Am auzit mai multe comentarii inainte de meci”, a spus Chiriches.

“Se putea mai mult. Am avut putine ocazii, dar clare de gol. Suntem dezamagiti ca am pierdut sansele de calificare, dar e tot ce am putut. E pacat, a fost o atmosfera senzationala si imi pare rau ca nu i-am satisfacut cu o victorie”, a adaugat acesta.

Laurent Blanc: Nu m-a surprins cu nimic jocul Romaniei

“Starea terenului a fost un mare avantaj pentru Romania. Nu m-a surprins in niciun fel echipa Romaniei. Am analizat-o si am disecat-o. Noi am avut mai mult balonul in aceasta seara. In opinia mea, Franta este echipa ce va termina prima in grupa, iar Bosnia are sanse reale de calificare”, a declarat antrenorul Frantei, Laurent Blanc. Singurul jucator roman care l-a impresionat a fost Marica.

Piturca: Nu trebuie sa fie o seara trista. Noi speram in continuare

“Nu cred ca trebuie sa fie o seara trista, nu trebuie sa ne rugam sa piarda alte echipe ca sa ne calificam. A fost o sarbatoare in seara asta, baietii s-au comportat bine pe un teren extrem de greu, in compania unei echipe redutabile. Am spus la conferinta de presa ca atatea accidentari nu am avut in toata cariera mea de antrenor.  Baietii care au intrat s-au comportat foarte bine si si-au facut datoria. Terenul mai are nevoie de timp. Asa a fost. A fost greu si pentru francezi, si pentru noi. Baietii au jucat exceptional din punct de vedere tactic. Pacat ca n-am avut noroc sa marcam. Excelenta prestatia lui Chiriches. Echipa Romaniei a castigat doi jucatori. E foarte  important pentru mine si pentru echipa nationala. Un egal contra Frantei tot timpul inseamna ceva. Sper ca acesti jucatori noi care au venit in echipa-Chiriches, Lazar sa fie un moment de plecare si sa alcatuim o echipa nationala cum isi doresc acesti suporteri fantastici. Trebuia sa acumulam puncte din meciurile trecute. Asa s-a consumat istoria acestei grupe. Noi speram in continuare”, a declarat antrenorul Victor Piturca.

Hugo Lloris: Un stadion magnific, dar un gazon execrabil

“Suntem obligati sa castigam totul. Abia dupa ultimul meci suntem calificati. Din pacate, am fi putut avea o optiune serioasa pentru calificare in seara asta. Starea terenului  a fost una execrabila, in ciuda stadionului magnific. Vom fi obligati sa jucam si cu Albania, si cu Bosnia ca sa obtinem calificarea. Si Romania are sansele ei in viitor”, a declarat jucatorul francez Hugo Lloris.

Ladislau Boloni: Francezii au fost mai siguri pe ei. Atat am putut astazi

“Era deosebit de greu. Numai printr-o accelerare am fi putut sa marcam acel gol mult ravnit. In alte domenii ale jocului, francezii au fost mai siguri pe ei. Din pacate, atat am putut astazi. Oricim, cred ca terenul a fost in favoarea noastra. Felicit pe cei care au curajul sa deschida scoli de fotbal, dar stiu ca pentru a gasi jucatorii de maine ai nevoie de foarte buni antrenori care stiu ceinseamna fotbalul de mare performanta. Aici avem mari problem. Copiii au nevoie de o competitive dura. Si aici avem probleme”, a declarat fostuil jucator al Nationalei, Ladislau Boloni, subliniind ca ar fi pacat ca indisciplina sa continue in sanul echipei representative a Romaniei.

Gheorghe Hagi: Trebuie sa revenim acolo unde am fost. E un obiectiv

“Am trait clipele acestea sa avem un stadion extraordinar. Toata lumea e incantata de acest lucru. Stiam ca intalnim o echipa foarte puternica. Cred ca gazonul i-a defavorizat in primnul rand pe Franta care a vrut sa construiasca, apoi pe noi care am stat in defensiva. Ofensiv, ne-am rezumat doar la cateva atacuri. Terenul era foarte greu, baietii au alergat foarte mult si si-au dorit foarte mult. Toti cei care au jucat au aratat ca sunt jucatori de echipa nationala. Noi trebuie sa facem o echipa competitiva care sa se bata de la egal la egal. Fotbalul romanesc a dovedit. Asta e obiectivul nostru. Nu e usor, dar cred ca asta e un mare obiectiv de a reveni acolo unde am fost”, a declarat Gheorghe Hagi.

Helmut Duckadam: Lucrul pozitiv este ca se reface echipa nationala

“Sanse nu prea aveam noi ina de la inceputul partidei. E un rez bun, de palmares. Atat au putut la ora asta. Lucrul pozitiv e ca se reface echipa nationala care se va califica in 2016. Mi-a placut Luchin care a facut o partida foarte buna. Baietii au dat tot. A fost un meci tactic cu trei ocazii-doua am avut noi, una francezii. Se vede un viitor pentru echipa nationala”, a declarat fostul portar al echipei Steaua, Helmuth Duckadam.

 

Pe www.national.ro ati urmarit in timp real meciul Romania-Franta, LIVE TXT:

Romania – Franta 0-0 Euro 2012 ramane un vis frumos

Citeste si:

Gazonul de pe National Arena, plin de gauri. “Un stadion magnific, dar un gazonul execrabil”, au spus francezii

Marcel Pavel a incurcat versurile imnului national, aseara, pe National Arena (VIDEO)

Iata situatia la zi din preliminariile Euro 2012

922 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger