AcasăSPORTVeteranul Pancu va citi mesajele ultrasilor in vestiar

Veteranul Pancu va citi mesajele ultrasilor in vestiar

Cu patru zile inainte de super-derbyul cu Steaua de pe „National Arena”, suporterii Rapidului au pornit o campanie in forta de motivare a elevilor lui Ioan Ovidiu Sabau.

Daniel Pancu este adulat de fanii Rapidului

Aflati pe locul 7, la sapte puncte in urma liderului Steaua, giulestenii sunt constienti ca un pas gresit in derbyul de luni seara (ora 20.30, live pe Antena 1) le-ar compromite in mare masura sansele la titlu.

LSR spera ca giulestenii sa obtina o victorie mare pe terenul Stelei

Evolutiile nu foarte convingatoare ii fac pe jucatorii lui Sabau sa ceara ajutorul fanilor in procesul de motivare a echipei. Astfel, la rugamintile veteranului Daniel Pancu si ale Ligii Suporterilor Rapidisti, ultrasii aflati langa echipa sunt rugati sa posteze mesaje de incurajare pe pagina de Facebook a LSR. Cele mai de impact mesaje vor fi citite chiar de catre Daniel Pancu in vestiarul echipei, inaintea startului confruntarii cu Steaua. Ieri, imediat dupa debutul actiunii, misiunea nu parea sa aiba succesul scontat, cele mai multe dintre mesaje continand injurii la adresa rivalilor sau pronosticuri conform carora Rapid ar castiga meciul la scoruri astronomice.

author avatar
Cristi Ionita
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger