AcasăSPORTVeteranul Bernard Hopkins stie de ce a castigat Jean Pascal: Bute a...

Veteranul Bernard Hopkins stie de ce a castigat Jean Pascal: Bute a gresit tactica

Bernard Hopkins l-a invins pe Jean Pascal in urma cu trei ani

Campionul IBF la semigrea a vorbit in presa de peste Ocean despre meciul dintre Lucian Bute si Jean Pascal, lupta care l-a confirmat pe haitian drept cel mai bun boxer din Canada.

Bernard Hopkins l-a invins pe Jean Pascal in urma cu trei ani

In opinia lui Bernard Hopkins, pugilistul roman a abordat gresit meciul din punct de vedere tactic. De fapt, fara sa o afirme raspicat, americanul il considera vinovat pe antrenorul Stephane Larouche, cel care i-a cerut lui Lucian Bute sa stea in defensiva pe parcursul primelor 12 runde, in asteptarea unei stari de oboseala acuzata de Jean Pascal.

Lucian Bute, facut KO de tactica antrenorului sau

„Pascal a facut o treaba excelenta deoarece a actionat cand a fost nevoie si a avut rabdare cand a fost nevoie. Bute nu putea face nimic, nu doar sa atace, dar nici nu putea sa se apropie de Pascal. El se gandea ca Pascal va obosi, dar acest lucru nu s-a intamplat”, a spus Hopkins. Intrebat de ce n-a mai obosit adversarul lui Lucian, asa cum anticipau aproape toti specialistii, campionul IBF la semigrea a raspuns: „De ce? Roy Jones jr., antrenorul lui Jean Pascal, este reponsabil pentru asta”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger