AcasăSPORTVeteranii refuza nationala!

Veteranii refuza nationala!

Razvan Rat are 103 selectii la echipa nationala

Reprezentativa de fotbal a Romaniei este neinvinsa in preliminariile pentru Campionatul European de anul viitor, iar un succes in Ungaria, pe 4 septembrie, ne-ar asigura in mare masura prezenta la turneul final gazduit de Franta.

Razvan Rat are 103 selectii la echipa nationala

Totusi, selectionerul Anghel Iordanescu are mari batai de cap inainte de meciul de la Budapesta. Tehnicianul de 65 de ani ar fi dorit sa trimita pe teren o formula cat mai experimentata, dar doi dintre jucatorii pe care ii avea in plan l-au informat deja ca ar trebui sa-i sara din schema. Considerat cel mai bun pasator din Liga 1, Florin Cernat reprezenta o solutie pentru postul de coordonator, macar pentru meciul din Ungaria. Insa mijlocasul formatiei Viitorul Constanta a anuntat ca „la 35 de ani, vremea mea la echipa nationala a apus. Nu cred ca ar trebui sa fiu convocat, pentru ca acolo exista deja un nucleu de jucatori care a devenit omogen, matur”.

Razvan Rat are 103 selectii la echipa nationala

Desi este recordmanul de selectii in activitate, Razvan Rat a fost sarit din schema la confruntarea cu Irlanda de Nord, din deplasare, scor 0-0, iar diferendul cu Iordanescu nu i-a picat bine fundasului de 34 de ani. Rat l-a informat pe selectioner ca va veni cu Ungaria „doar daca tine dansul mortis”. Altfel, Rat este mai interesat sa-si gaseasca o noua echipa, fiind dorit de Rayo Vallecano si Legia Varsovia, dupa despartirea de PAOK Salonic.

author avatar
Cristi Ionita
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger