AcasăSPORTVestiarul Barcelonei, lovit de virusul fertilitatii

Vestiarul Barcelonei, lovit de virusul fertilitatii

Messi si Pique, doi jucatori cu responsabilitati

Argentinianul Lionel Messi este tata de doua saptamani, insa vedeta celor de la FC Barcelona este doar unul dintre numerosii jucatori din lotul lui Vilanova care a trecut sau va trece printr-o astfel de experienta.

Messi si Pique, doi jucatori cu responsabilitati

Balul a fost deschis de Jose Manuel Pinto, rezerva de portar al lui Victor Valdes, care a devenit tata in luna august. Lionel Messi i-a calcat pe urme pe 2 noiembrie, cand Antonella Roccuzzo, iubita sa, l-a adus pe lume pe micutul Thiago. Urmatorul pe lista este Victor Valdes. Jumatatea acestuia, Yolanda Cardona, va naste al doilea copil in weekend.

Mijlocasul Cesc Fabregas a anuntat si el ca Daniella Semaan, iubita cu 13 ani mai in varsta, este insarcinata si va aduce pe lume, pana la sfarsitul anului, o fetita. Punctul culminant se va inregistra la inceputul lui 2013 cand, intr-un interval de cel mult doua luni, ianuarie si februarie, Gerard Pique, Pedro Rodriguez si David Villa vor deveni si ei tati. Interesant este ca Ricard Pruna si Daniel Medina, cei doi doctori care se ocupa de „extraterestri”, asteapta si ei sa devina tati, informatia dand apa la moara celor care spun ca angajatii FC Barcelona au primit ordin sa se ocupe cat mai rapid cu realimentarea Academiei cu tinere talente.

author avatar
Cristi Ionita
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger