AcasăCORONAVIRUSVești proaste de la CFR Cluj. Dan Petrescu, testat pozitiv la Covid-19!

Vești proaste de la CFR Cluj. Dan Petrescu, testat pozitiv la Covid-19!

Antrenorul campioanei României, CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV2.

Aceasta este  al 13-lea membru al clubului care s-a îmbolnăvit de coronavirus. Din cele 13 cazuri, trei au ieşit negative la al doilea test.

Primul caz pozitiv a fost înregistrat pe data de 19 iulie, iar meciul din aceeaşi zi cu FCSB a fost amânat. Echipa clujeană este izolată la Mogoşoaia.

Lista jucătorilor cu COVID-19 de la CFR Cluj este: Cristi Manea, Claudiu Petrila, Grzegorz Sandomierski, Cristi Bălgrădean, Adrian Păun, Damjan Djokovic și Cătălin Golofca.

CFR Cluj este a treia echipa cu COVID-19 din fotbalul românesc după Petrolul și Dinamo, care au raportat şi ele mai mult de trei cazuri.

Focarul de infecție a ajuns și printre „câini”. Încă 7 cazuri de COVID-19 au fost depistate la Dinamo, potrivit informațiilor GSP.ro. Astfel, numărul total de cazuri ajunge la 21, dintre care 18 sunt fotbaliști. Numele jucătorilor depistați pozitiv astăzi au fost confirmate de oficialii clubului din Ștefan cel Mare: Ionuț Șerban, Marco Ehamnn, Andreas Mihaiu, Valentin Borcea, Mihai Neicuțescu, Daniel Popa și Robert Moldoveanu.

Duminică, CFR ar trebui să joace, , pe teren propriu, partida cu FC Botoşani, din etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I. Meciul nu se amână, Dan Petrescu mai are la dispoziţie încă 28 de jucători pentru finalul de campionat. Printre jucătorii pe care îi folosea constant şi care au noul coronavirus se află doar Cristian Manea şi Damjan Djokovic.

 

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu
129 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger