AcasăSPORTVești noi în privința stadioanelor Ghencea, Arcul de Triumf și Rapid. Ministru:...

Vești noi în privința stadioanelor Ghencea, Arcul de Triumf și Rapid. Ministru: ”Putem spune cu toată gura că…” – VIDEO

Vești de ultimă oră de la Guvern, în privința stadioanelor Ghencea, Arcul de Triumf și Rapid: ”Putem spune cu toată gura că...” - VIDEO

În contextul în care, ca urmare a situației generate de noul coronavirus, EURO 2020 s-a amânat pentru anul viitor, nu puțini sunt fanii sportului rege care vor să știe când se încheie lucrările la cele trei stadioane la care s-a tot lucrat în vederea organizării meciurilor din cadrul Campionatului European de Fotbal.

Întrebat, marți, cu ocazia prezentării raportului de activitate la un an de la preluarea mandatului de ministru al dezvoltării, despre stadiul lucrărilor la stadioanele Ghencea, Arcul de Triumf și Rapid, Ion Ștefan a anunțat că în cazul primelor două stadioane sunt finalizate.

”Stadionul Ghencea este realizat în proporție de 98%, Stadionul Arcul de Triumf – 98%, urmând în cel mai surt timp să începem procedura de predare-primire, (…) putem spune cu toată gura că am recuperat din timpul pierdut (…) şi stadioanele sunt finalizate – atât Ghencea, cât și Arcul de Triumf. În ceea ce priveşte stadionul Rapid, cred că în primăvară va fi gata. Se lucrează foarte, foarte bine și la stadionul Rapid”, a precizat ministrul Ștefan. Înainte de a cere precizări de la un alt oficial care a asistat la discuții, de la care s-a aflat că stadionul Rapid ”are un stadiu fizic astăzi de aproximativ 60%, va fi finalizat la sfârșitul lunii mai în anul 2021”.

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger