AcasăSPORTVești noi despre Michael Schumacher: ”Sper ca lumea să-l poată vedea din...

Vești noi despre Michael Schumacher: ”Sper ca lumea să-l poată vedea din nou”

În condițiile în care, în decursul celor peste șase ani care au trecut de la momentul înfiorător prin care au trecut fostul campion de Formula 1 și familia sa, apropiații au păstrat o discreție considerabilă în privința stării de sănătate a lui Michael Schumacher, un cunoscut om din breasla F1 a făcut, recent, câteva precizări pe acest subiect.

Este vorba despre Jean Todt (74 de ani), fostul șef de la Ferrari și un apropiat al fostului lider mondial de Formula 1, care a dezvăluit recent că l-a văzut pe Michael Schumacher ”săptămâna trecută”. Mai mult, a și vorbit despre acest lucru public, știut fiind faptul că puțini sunt cei din afara familiei Schumacher care au acces în căminul acestora, situat pe malul lacului Geneva.

”Luptă. Sper ca lumea să-l poată vedea din nou”, a declarat Todt, potrivit Daily Mail. Actualul șef al Federației Internaționale de Automobilism (FIA) a adăugat că atât fostul campion de F1, cât și familia lui lucrează pentru ca acest lucru să se întâmple. Un anunț primit, cu siguranță, cu mult optimism de către fanii legendarului pilot și ai curselor de Formula 1, în general.

Vă amintim că Michael Schumacher (51 de ani) a suferit un grav accident de schi, în Alpii Francezi, în decembrie 2013, în urma căruia s-a lovit puternic la cap. A fost dus la spital, operat în mai multe rânduri, iar apoi a început o delicată perioadă destinată recuperării. În tot acest timp, au fost făcute publice foarte puține informații cu privire la starea de sănătate a fostului lider mondial de Formula 1.

Sursa foto: Facebook/Michael Schumacher, Twitter/JeanTodt