AcasăSPORTVești groaznice despre Michael Schumacher. A ajuns din nou pe masa de...

Vești groaznice despre Michael Schumacher. A ajuns din nou pe masa de operație

Michael SchumacherMichael Schumacher

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este în continuare una precară. Veștile despre fostul compion de Formula 1 nu sunt deloc grozave. Deși se bucură de cele mai performante tratamente, administrate de cei mai buni medici, Schumi nu își revine.

Se pare că fostul campion de Formula 1 va fi supus unei noi intervenții chirurgicale, menite să îi regenereze acestuia sistemul nervos. Michael Schumacher este nevoit să treacă printr-o altă intervenţie chirurgicală pentru tratamentul cu celule stem, potrivit DailyMail.

Germanul a fost deja supus unui tratament medical anul trecut la Paris. Philippe Menasche, chirurg specializat în chirurgie coronariană, se va ocupa și de noua operație. De șapte ori campion mondial, Michael Schumacher suferă de atrofie musculară şi osteoporoză din cauza imposibilităţii activităţii fizice.

Aproape 7 ani de la accidentul suferit de Michael Schumacher la schi

În decembrie 2013, Michael Schumacher Schumacher care a împlinit 51 de ani pe 3 ianuarie a suferit o traumă serioasă la cap în timp ce schia în stațiunea Meribel, din alpii francezi. El a fost transportat pe cale aeriană la spital, operat și indus în stare comă artificială. S-a aflat în comă din 29 decembrie 2013 până pe 16 iunie 2014,

author avatar
Andreea Vlad