AcasăRecomandariVesti bune din Canada: Bute revine in ring intr-o luna

Vesti bune din Canada: Bute revine in ring intr-o luna

Lucian Bute a declarat pentru postul TVA Sports ca inca mai are dureri la bratul stang, la care a fost operat in luna mai, insa sunt minore si, daca totul va fi in regula, va reveni in ring cat mai curand posibil.

Lucian Bute se pregateste sa urce din nou in ring

„Boxul este viata mea, iubesc acest sport. Abia astept sa reincep antrenamentele”, le-a transmis Lucian Bute canadianilor. Referitor la interventia chirurgicala, fostul campion IBF s-a aratat increzator in recuperare: „Operatia s-a desfasurat bine, iar apoi am plecat in Romania. Am inceput acolo recuperarea, apoi am continuat sedintele aici. Daca totul va merge bine, voi reincepe sa lovesc sacul in luna august. Mai am dureri, dar minore. Sunt mult mai bine. Daca totul va fi in regula, voi reveni in ring cat mai curand posibil. Insa este o chestiune de timp. Nu simt presiune, este vorba de sanatatea mea si trebuie sa fiu bine”.

Lucian Bute a fost operat la 9 mai, la bratul stang, motiv pentru care meciul cu Jean Pascal, programat initial la 25 mai, s-a amanat pentru o data ramasa de stabilit. Operatia a fost efectuata la „Palms Wellington Surgical Center” din Palm Beach, de catre Veronica Pedro, medic ortoped specializat in probleme la maini.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger