AcasăSPORTVești bune de la Australian Open! Victorii pentru Simona Halep și Sorana...

Vești bune de la Australian Open! Victorii pentru Simona Halep și Sorana Cîrstea – VIDEO

Vești bune de la Australian Open! Victorii pentru Simona Halep și Sorana Cîrstea - VIDEO (sursa foto. Facebook/Simona Halep)

După ce se aflase că Irina Begu și Mihaela Buzărnescu au fost eliminate încă din primul tur al tabloului de simplu al primului Grand Slam din acest an, vin și vești bune de la Melbourne.

Cea care a deschis seria victoriilor jucătoarelor din România prezente la Asutralian Open 2021 a fost Simona Halep, care a învins-o lejer pe australianca Lizette Cabrera, scor 6-2, 6-1.

După ce a trecut fără mari emoții de sportiva aflată pe locul 140WTA, beneficiară a unui wild card, Simona (cap de serie numărul 2) se pregătește deja de înfruntarea din turul secund, cea contra compatrioatei lui Cabrera, Ajla Tomljanovic, jucătoare aflată pe a 72-a poziție în clasamentul mondial.

Cîrstea o va avea ca adversară pe Kvitova

Tot cu scorul de 6-2, 6-1, și tot după 59 de minute de joc, s-a încheiat și duelul românesc în urma căreia Sorana Cîrstea (locul 68 WTA) s-a calificat în manșa a doua a competiției găzduite de Australia.

Cîrstea a trecut de Patricia Țig (locul 56 WTA), urmând să joace în turul doi, la Australian Open 2021, contra Petrei Kvitova (locul 8 WTA), sportiva din Cehia trecând de Greet Minnen (Belgia, locul 110 WTA), scor 6-3, 6-4.

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger