AcasăSPORTVestergaard a stabilit tactica pentru semifinala cu Gyori ETO: "Ai, n-ai mingea,...

Vestergaard a stabilit tactica pentru semifinala cu Gyori ETO: „Ai, n-ai mingea, tragi la poarta!”

Cel mai important meci al sezonului pentru Oltchim Ramnicu Valcea se joaca maine, la Bucuresti, in Sala Polivalenta: mansa tur a semifinalei semifinalei de Liga Campionilor cu Gyori ETO!

Jucatoarele se simt bine la antrenamente

Constient de miza partidei, danezul Jakob Vestergaard, antrenorul Oltchimului, a pregatit confruntarea in cele mai mici detalii. Tehnicianul de 38 de ani este sigur ca a gasit tactica potrivita pentru ca echipa sa depaseasca si acest obstacol examen extrem de dificil. Vestergaard sustine ca unul dintre punctele forte ale adversarului este prezenta intre buturi a goalkeeperului norvegian Katrine Lunde Haraldsen, „o portarita excelenta, dubla campioana olimpica, dar pe care o putem invinge constant daca aruncam des la poarta”.

Vestergaard a facut mai multe sedinte tactice cu handbalistele

Vestergaard afirma ca „toate jucatoarele mele trebuie sa traga la poarta si vreau sa aruncam mai mult de pe extreme, unde stam mai bine si de unde putem castiga meciul”. Cu alte cuvinte, antrenorul Oltchimului pune in practica o tactica straveche a lui Gabi Stan, care isi incuraja elevii cu indemnul ” pase scurte si pe sus, ai, n-ai mingea, tragi la poarta!”. Pentru a le relaxa pe fete, Vestergaard a decis ca trebuie sa imbine utilul cu placutul la antrenamente, astfel ca a programat si un meci de fotbal la care au participat atat handbalistele, cat si intreg-ul staff tehnic.

Vestergaard mizeaza pe aportul publicului impotriva lui Gyori ETO

Meci de risc maxim

Jandarmii romani vor urmari cu atentie tot ce misca in jurul semifinalei Oltchim – Gyori ETO. Se stie deja ca patru autocare cu suporteri maghiari vor intra maine in tara, iar acestea vor fi insotite pe intreg traseul Vama Nadlac – Bucuresti de cel putin patru masini de politie. Reprezentantii fortelor de ordine se tem de eventuale incidente aparute pe traseu in conditiile in care, tot maine, aproximativ 500 de suporteri ai Oltchimului sunt asteptati sa ajunga in Capitala, de la Valcea, cu masini si autocare.

Fanii lui Gyori sunt considerati printre cei mai rai din Europa
Iulia Curea este una dintre marile sperante ale Oltchimului pentru meciul de maine
author avatar
Cristi Ionita
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger