AcasăSPORTVestea teribilă pentru Christian Eriksen, după ce ar fi făcut infarct pe...

Vestea teribilă pentru Christian Eriksen, după ce ar fi făcut infarct pe teren: „Cred că nu va mai juca fotbal” (VIDEO)

Christian-EriksenVestea teribilă pentru Christian Eriksen, după ce ar fi făcut infarct pe teren: "Cred că nu va mai juca fotbal"

Clipe de panică, sâmbătă seară, în timpul meciului Danemarca – Finlanda, de la EURO 2020. Danezul Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren, fără să fi fost lovit de vren adversar.

Imediat, jucătorul lui Inter Milano a fost resuscitat chiar pe gazon și dus cu ambulanța la spital. Când ieșea de pe teren pe targă, fotbalistul a fost fotografiat și s-a putut observa că își revenise.

Eriksen şi-a pierdut pulsul

Am fost chemați când s-a prăbușit pe gazon. Stătea pe o parte și respira. Inițial am simțit că avea puls, dar, imediat, lucrurile s-au schimbat. Am început rapid manevrele de resuscitare.

Doctorul de la stadion ne-a ajutat enorm, ca și restul echipei de urgență. L-am readus printre noi și am vorbit cu el înainte de a-l transporta la spital. Din fericire, s-a agățat de viață”, a spus medicul naţionalei Danemarcei.

Se va lăsa Eriksen de fotbal?

Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei României, spune că drama prin care a trecut Christian Eriksen ar putea fi provocată de noul coronavirus. Medicul este convins că danezul își va reveni, dar că nu va mai juca fotbal.

O explicatie poate fi calendarul încărcat, dar poate a făcut COVID, care să îl fi afectat. Virusul ăsta lasă multe consecințe pe care le descoperim ulterior. O să aflăm care este cauza. Cred că nu va mai juca fotbal. Pronosticul de viață este bun, dar ca fotbalist nu cred că va mai avea curajul să joace.

Până nu se depistează exact cauza, nu se pune problema să mai intre e teren. A făcut un stop cardiac fără discuție, pentru că a avut nevoie de resuscitare. Jucătorul și-a revenit, este la spital, în afara oricărui pericol.

Important este să se deceleze cauza acestui stop cardiac. Medicul echipei ajunge primul și conform regulamentelor FIFA și UEFA, apoi sunt medicii de linie, care stau lângă bancă. Cei urgentiști, care sunt anume stabiliți. Nu e nimic întâmplător. Inclusiv cine care targa”, a afirmat dr. Pompiliu Popescu.

Starea lui Christian Eriksen, stabilizată

Giuseppe Marotta, CEO al Inter Milano, a declarat, după ce a primit informaţii de la spitalul în care se află Eriksen, că există un „optimism precaut” în ceea ce priveşte sănătatea jucătorului danez.

Potrivit tatălui fotbalistului, Eriksen este conştient şi vorbeşte, a spus impresarul jucătorului. „Christian Eriksen este conştient şi este supus mai multor analiza la spital”, a anunţat federaţia daneză.

Pentru că starea de sănătate a lui Christian Eriksen a fost una mai bună, după starea de șoc creată în minutul 42, meciul s-a reluat la ora 21:30. Finlanda a obținut prima victorie din istorie la un turneu final, 1-0 cu Danemarca.

 

author avatar
Andrei Ștefan
946 afisari

3 COMENTARII

  1. Vestea este teribila ca nu mai poate juca ,dar ca traeste nu e o veste teribila Ziaristii lui peste rasol Siktir !

  2. Doctore Pompiliu, de ce maninci căcat la virsta matale? Ce coronavirus visezi? Păi, intră ăștia neatestați pe teren ba, chiar, nevaccinați? Nu cumva e de la ” vaccin ” ? Ai luat și mata bani de-o ciozvîrtă de la criminalii OMS? Nu ți-e rușine?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger