AcasăSPORTUPDATE: Informații noi despre starea arbitrului Ovidiu Hațegan/Manager spital: A fost adus...

UPDATE: Informații noi despre starea arbitrului Ovidiu Hațegan/Manager spital: A fost adus „într-o stare gravă” – VIDEO

Vestea care a cutremurat fotbalul românesc. Arbitrul Ovidiu Hațegan, de urgență la spital. Ar fi suferit un infarct (sursa foto: ziare.com)

Probleme de sănătate pentru unul dintre cei mai titrați arbitri români ai momentului. Vestea că Ovidiu Hațegan a ajuns în grija medicilor a cutremurat lumea „sportului rege”.

UPDATE: S-au anunțat primele informații oficiale cu privire la starea lui Ovidiu Hațegan, după ce s-a aflat că arbitrul a suferit un infarct.

Managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara, doctorul Luca Constantin Tudor, a făcut precizări într-o conferință de presă, oferind detalii despre starea arbitrului de la momentul sosirii la unitatea medicală – unde a și fost supus unei intervenții de montare a unui stent, dar și de la momentul de față.

Domnul Haţegan a ajuns în cursul nopţii, de urgenţă, adus cu ambulanţa de la Arad, într-o stare gravă. Noi suntem singurul institut din vestul României care tratează infarctul miocardic acut prin mijloace intervenţionale. În concluzie, deoarece avem o linie de gardă care asigură permanenţa la laboratorul de angiocoronografie, a fost introdus de urgenţă în sală, i-am făcut angiografia, am constatat că are o arteră înfundată şi (…) i s-a pus un stent. Starea lui – stabilă, în prezent este foarte bine, continuăm să-i facem nişte investigaţii suplimentare şi în acest fel vom ști să vedem şi ce se va întâmpla în continuare cu cariera dânsului”, a declarat oficialul Institutului de Boli Cardiovasculare timișorene.

Managerul a mai punctat că Hațegan „este stabil, comunică, e conștient, e foarte bine”.

Cum nu sunt puțini cei care se întreabă ce se va întâmpla cu cariera cunoscutului arbitru de fotbal, managerul institutului a explicat că la momentul de față nu se poate face un anunț exact. „Referitor la gravitate, sigur, toată lumea ştie că un infarct miocardic acut are o mortalitate care poate să meargă până la 10%. În condiţiile în care pacientul este adus într-un timp util la spital, ceea ce a fost şi cazul dânsului, sigur că prognosticul lui este mult mai bun. Nu cred că se pune problema de complicaţii ulterioare majore, iar în ceea ce priveşte cariera sportivă sigur nu ne putem pronunţa în acest moment, dar depinde de cum vor evolua lucrurile în continuare şi, bineînţeles, de opţiunea lui”, a declarat Luca Constantin Tudor.


Ovidiu Hațegan a ajuns de urgență la spital, după ce, în ultima zi a săptămânii trecute, a simțit dureri puternice în piept. Conform gsp.ro, arbitrul în vârstă de 41 de ani ar fi suferit un infarct. Și a fost operat de urgență la Timișoara, fiindu-i montat un stent.

Potrivit primelor informații, Hațegan se afla în locuința acestuia din Arad, iar la scurt timp după ce a terminat antrenamentul zilnic, a simțit dureri puternice în zona pieptului, alegând să meargă la spital, pentru a fi văzut de un medic. După ce a fost supus unui control de specialitate, medicii din Arad ar fi dat un verdict.

Și anume „i-au comunicat arbitrului că a suferit un infarct și a fost transportat de urgență la Timișoara”, conform sursei citate. Odată ajuns în orașul de pe Bega, „centralul” a fost dus în sala de operații, unde medicii i-au montat un stent.

Ce spune un apropiat al cunoscutului arbitru de fotbal

Ar mai fi de precizat faptul că site-ul specialarad.ro publică o declarație a unui apropiat al lui Hațegan și informația că arbitrul este internat la Timișoara.

„În timpul antrenamentului a simțit o durere în piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat în mașină, mergând singur la spital. Investigat la Arad, a ajuns în cele din urmă la „Pădurea Verde”, la Timișoara, și în urma unui EKG i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent”, a afirmat o persoană apropiată arbitrului Ovidiu Hațegan, pentru site-ul arădean.

Rămâne de văzut dacă „centralul” sau reprezentanți ai unității medicale unde este tratat acesta vor face publice precizări cu privire la starea de sănătate a lui Hațegan și referitor la diagnosticul primit de către arbitrul arădean.

628 afisari

7 COMENTARII

  1. „Cei mai discreți ne-au ascultat și s-au vaccinat. La mulți ani, SRI – Serviciul Român de Informații! Alese gânduri de bine tuturor celor din umbră care veghează necontenit la siguranța noastră. Avem confirmarea – Vaccinul nu doare și salvează vieți”, scrie pe pagina RO Vaccinare.

    • În cazuri din astea, prima intrebare care trebuie pusă este, ești vaccinat sau nu, toți medici și vectori de comunicare înncepand de la TV și pana la asa ziși cercetători, ar trebuii anchetați, pt ca au girat, ca fiind bun și eficient acest ser experimental

  2. Oare de ce s-a infundat(eu cunosc termenul de obturat dar medicii stiu mai bine) acea vena?Pfizer stie?

  3. incep sa moara oameni tineri si pe deasupra sportivi care au facut controale medicale regulate fara sa le gaseasca boli . nuuu , n-are legatura cu vaccinarea , teoria conspiratiei .

  4. Bai Hotegan, bai hotule infect, mai baga in tine inca 3 doxe de vaxxin fermkat otrava in cap, bai ratatule de 6 lei si 66 de bani !! Ha ha ha 🙂 Dar de ce nu zici nimic de cate doxe in cap ai bagat in tine, cica sunt sigure si eficiente in a-i extermina in 2-3 ani pe toti cei care au devenit cobaii big pharma ? Ha ha ha 🙂 Hoteganule, ia de aici, bai comediantule ordinar !! Sa iti pice mancarea in fiecare zi in kakat, bai gunoiule infekt !! Vezi ca aici nu e un site nazist, asa iti dam numai pwule in gure, nu ca la aia de pe site-urile de nazisti imputiti de la g4media si adevarul, unde ai voie sa ii pupi numai in kurkubeu !! Ha ha ha 🙂 Bai Hoteganule, sa ai parte numai de tot binele din Iad, bai kakanarule, si vorba aia: Multa Sanatate, bai !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger