AcasăSPORTVestea buna primita de Reghe: vedeta Eriksen nu mai vrea sa joace...

Vestea buna primita de Reghe: vedeta Eriksen nu mai vrea sa joace la Ajax!

Eriksen vrea sa joace pentru o echipa mai puternica

Rezultatul slab inregistrat in ultima etapa de campionat, 1-1 cu Roda Kerkrade, a dinamitat situatia in sanul trupei antrenate de Frank de Boer, principalii vinovati fiind considerati Christian Eriksen si Isaac Cuenca, ultimul abia adus de la FC Barcelona.

Eriksen vrea sa joace pentru o echipa mai puternica

Unul dintre cei mai bine cotati fotbalisti din lotul lui Ajax, Eriksen si-a pus conducerea clubului in cap, dupa ce a afirmat ca nu doreste sa-si prelungeasca acordul valabil pana in vara lui 2014. Mijlocasul danez stie ca este curtat de cele mai tari echipe ale Europei si ar vrea ca din vara sa dea curs unei noi provocari. Mesajul nu a fost primit prea bine de oficialii lui Ajax, iar fotbalistul risca sa fie trecut pe linie moarta, Frank de Boer insinuand ca nu este interesat decat de jucatorii care sunt gata sa dea 110% pentru club.

Cuenca s-a certat cu coechipierii

Cuenca a fost primit cu raceala pe Amsterdam Arena

Isaac Cuenca, fotbalistul adus cu imprumut de la FC Barcelona, si-a pus mai multi colegi in cap din cauza evolutiei slabe din partida cu Roda Kerkrade. Catalanul a irosit numeroase ocazii de a marca, iar colegii sai l-au acuzat de egoism si au precizat ca nu inteleg cum de Cuenca a fost aruncat in lupta desi a efectuat doar trei antrenamente alaturi de echipa. In ciuda problemelor aparute la nivel de vestiar, foarte probabil Frank de Boer va miza pe Eriksen si Cuenca pentru dubla cu Steaua, obiectivul lui Ajax fiind clar – calificarea in finala care se va disputa chiar pe „Amsterdam Arena”.

Frig de ingheata apa in Olanda

Zapada a creat probleme la Amsterdam

Desi stelistii mizau pe conditii meteo mai bune decat in Romania, oamenii lui Laurentiu Reghecampf vor avea parte de o surpriza de proportii la ora meciului de joi seara, 20.00. Prognoza metro anunta ca disputa de la Amsterdam se va disputa la -5 grade celsius, Olanda fiind lovita in ultimele saptamani de o vreme extrem de geroasa. Chiar si asa, organizatorii anticipeaza ca la meci vor asista circa 50.000 de spectatori.

author avatar
Cristi Ionita
334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger