AcasăSPORTVeste teribila pentru Adrian Mutu! Fiul fotbalistului a fost operat pe inima

Veste teribila pentru Adrian Mutu! Fiul fotbalistului a fost operat pe inima

Atacantul roman Adrian Mutu a trecut, de curand, printr-o situatie extrem de delicata. Mario, fiul sau, a fost operat pe inima.

Informatia a fost confirmata de Alexandra Dinu, fosta sotie a lui Adrian Mutu, care a povestit, cu lux de amanunte, pentru jurnalistii italieni, ce s-a intamplat cu Mario Mutu.

Fiul lui Adrian Mutu avea un defect septal, o problema des intalnita la copii, dar cum situatia nu a putut fi rezolvata cu ajutorul microchirurgiei, s-a apelat la o operatie pe cord deschis.

„Pediatrul lui, la o vizita de rutina, a simtit un murmur la inima…M-a sfatuit sa-i fac o electrocardiograma, unicul test care permite descoperirea acestei probleme” a declarat Alexandra Dinu, care a precizat ca va milita pentru ca aceste teste sa fie obligatorii pentru copii.

De asemenea, fosta sotie a lui Adrian Mutu a anuntat ca abia asteapta ca Mario sa se recupereze dupa operatie pentru a putea pleca impreuna cu fiul ei intr-o calatorie in Orient.

In timpul operatiei, Alexandra Dinu a fost sustinuta atat de fotbalistul lui Ajaccio, cat si de Luca Bastianello, actualul iubit al romancei.

author avatar
Cristi Ionita
774 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger