AcasăSPORTVeste șocantă! Un fost atacant român a murit la doar 38 de...

Veste șocantă! Un fost atacant român a murit la doar 38 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19

Veste șocantă! Un fost atacant român a murit la doar 38 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19 (sursa foto: Facebook/FC Botosani)

E doliu în lumea ”sportului rege”, după ce un fost sportiv, care, de-a lungul carierei, a evoluat pe postul de atacant, a pierit la doar 38 de ani.

Vestea tristă a fost anunțată miercuri dimineață de către reprezentanții clubului FC Botoșani, sub culorile căruia a evoluat Florinel Rusu. ”Fostul atacant al FC Botoșani, Florinel Ursu, în vârstă de 38 de ani a pierdut lupta cu viața! Infectat cu virusul Covid-19 Florinel a intrat în stop cardio respirator și nu a mai putut fi salvat! Dumnezeu să-l ierte!”, sună mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook a clubului amintit.

Florinel Ursu se stabilise în Spania și, conform botosaninews.ro, ar fi avut probleme la plămâni. Ceea ce, pe fondul contractării noului coronavirus, ar fi putut duce la sfârșitul tragic al fostului fotbalist.

Bilanțul deceselor raportate de GCS

Cele mai recente date făcute publice de autorități, în cadrul bilanțului anunțat în cursul zilei de marți de către reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS) indică faptul că până la data de 15 decembrie, la nivel național 13.698 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

”În intervalul 14.12.2020 (10:00) – 15.12.2020 (10:00) au fost raportate 204 decese (133 bărbați și 71 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 20-29 ani, 2 decese la categoria de vârstă 30-39 de ani, 2 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 21 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 58 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 64 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 55 decese la categoria de peste 80 de ani.

190 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, pentru 2 pacienți decedați nu au fost înregistrate comorbidități, iar pentru 12 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent”, potrivit GCS.

251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger