AcasăSPORTVeste excelentă despre campioana olimpică Ionela Tîrlea. Anunțul vine de la WIFA

Veste excelentă despre campioana olimpică Ionela Tîrlea. Anunțul vine de la WIFA

Sunt puțini cei care nu au auzit de numele Ionelei Tîrlea, campioana la atletism retrasă între timp din activitatea competițională!

Mai nou, s-a aflat că Biroul Media al Asociației Internaționale de Fotbal Feminin, WIFA, a anunțat că Ionela Tîrlea, campioana olimpică a României, se alătură în calitatea de membru al Comitetului Executiv al WIFA pentru a reprezenta România în cadrul celei mai înalte conduceri în WIFA – cu responsabilități în luarea deciziilor Federației și elaborarea strategiei acesteia pentru dezvoltarea practicii fotbalului feminin și sprijinirea formării echipelor feminine aflate în curs de dezvoltare.

Mai mult, s-a aflat că WIFA a decis ca Bucureștiul să devină principalul sediu pentru gestionarea numeroaselor sale afaceri și programe.

author avatar
National
778 afisari

2 COMENTARII

  1. @Wikipedia
    ,,Târlea a început atletismul la vârsta de 13 ani și jumătate, la CSM Râmnicu Vâlcea cu antrenoarea Viorica Enescu.” , ?

  2. Felicitari pentru o mare campioana si un caracter deosebit. De multe ori, pe unii din marii campioni ai Romaniei, care nu accepta emisiunile de „promovare” cu scandal, ii acopera bunul simt al lucrului bine facut. Mai apare, din cand in cand, o raza de soare care ii scoate dinnou in evidenta si ne aduce aminte de performante, azi de neinchipuit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger