AcasăSPORTVeste dramatica pentru fani: Rapid nu joaca in Liga I in urmatorul...

Veste dramatica pentru fani: Rapid nu joaca in Liga I in urmatorul sezon

Cel mai trist anunt cu putinta pentru suporterii alb-visinii a venit, joi, din directia Ligii Profesioniste de Fotbal.

In sensul in care s-a precizat oficial ca in sezonul urmator, care va incepe in scurta vreme, Rapidul nu va evolua in prima liga, si ca locul formatiei giulestene va fi luat de ACS Poli Timisoara. Decizia a ajuns la urechile opiniei publice din directia secretarului general al LPF, care a anuntat, intr-o conferinta, ca „din pacate” echipa antrenata, pana de curand, de tehnicianul Dan Alexe, „nu va putea participa” in primul esalon fotbalistic.

Desi jucatorii au obtinut, gratie rezultatelor obtinute pe teren in precedentul sezon, promovarea din Liga II si, drept urmare, dreptul de a evolua in prima liga, situatia de ordin juridic ii impiedica pe giulesteni sa revina printre cele mai titrate echipe autohtone.

In ciuda faptului ca dupa un astfel de anunt membrii uneia dintre cele mai cunoscute si apreciate galerii din tara isi puneau toata speranta ca pe 24 august, cand instanta ar putea decide suspendarea procedurii de faliment a clubului din Giulesti, lucrurile ar putea lua o cu totul alta turnura pentru formatia din Grant, pare-se ca acest lucru nu e posibil.

Va reamintim vaptul ca de la Curtea de Apel Bucuresti s-a dispus amanarea judecarii apelului inaintat de reprezentantii Rapidului fata de decizia Tribunalului Bucuresti prin care s-a dispus intrarea in faliment, ca urmare a acumularii unor datorii ce depasesc 4 milioane de euro.

sursa foto: facebook.com/FC-Rapid-Bucuresti

author avatar
Cristina Stefan
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger