AcasăSPORTVeste cutremurătoare în lumea sportului românesc: Fostul judoka Vasile Cojoc a murit...

Veste cutremurătoare în lumea sportului românesc: Fostul judoka Vasile Cojoc a murit la doar 35 de ani

(sursa foto: frjudo.ro)

O veste grea a venit, în prima zi a acestei săptămâni, de la Federaţia Română de Judo. Instituția a anunțat, pe site-ul oficial, plecarea din lumea celor vii a unui fost sportiv, la vârsta de 35 de ani.

„O veste tristă vine în această zi de luni. Fostul judoka sibian, Vasile Cojoc, a încetat din viață fulgerător, la vârsta de 35 de ani”, stă scris pe site-ul Federaţiei Române de Judo și pe pagina oficială de Facebook a FRJ-ului.

Multiplu campion național

Nu s-au făcut publice detalii despre condițiile care au dus la decesul sportivului.
Vasile Cojoc s-a născut pe 4 august 1987, fiind multiplu campion național și medaliat la multe turnee internaționale de judo.

„Federația Română de Judo transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, mai transmite sursa citată.

Vestea șocantă care lovește judoul românesc a fost aflată la doar o zi după ce o altă informație a cutremurat de această dată lumea muzicală din România. Rapper-ul cunoscut în rândul colegilor de breaslă și al fanilor drept Nosfe a murit, la doar 37 de ani.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, au transmis, duminică după-amiază, colegii de trupă de la Șatra Benz, într-o postare pe Facebook.

Citiți și:  Cum a murit, de fapt, cântărețul NOSFE. Cauza decesului artistului de la Șatra Benz

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SATRA B.E.N.Z. (@satrabenz)

author avatar
Andrei Coman