AcasăSPORTVeste cutremurătoare în lumea sportului românesc: Fostul judoka Vasile Cojoc a murit...

Veste cutremurătoare în lumea sportului românesc: Fostul judoka Vasile Cojoc a murit la doar 35 de ani

(sursa foto: frjudo.ro)

O veste grea a venit, în prima zi a acestei săptămâni, de la Federaţia Română de Judo. Instituția a anunțat, pe site-ul oficial, plecarea din lumea celor vii a unui fost sportiv, la vârsta de 35 de ani.

„O veste tristă vine în această zi de luni. Fostul judoka sibian, Vasile Cojoc, a încetat din viață fulgerător, la vârsta de 35 de ani”, stă scris pe site-ul Federaţiei Române de Judo și pe pagina oficială de Facebook a FRJ-ului.

Multiplu campion național

Nu s-au făcut publice detalii despre condițiile care au dus la decesul sportivului.
Vasile Cojoc s-a născut pe 4 august 1987, fiind multiplu campion național și medaliat la multe turnee internaționale de judo.

„Federația Română de Judo transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, mai transmite sursa citată.

Vestea șocantă care lovește judoul românesc a fost aflată la doar o zi după ce o altă informație a cutremurat de această dată lumea muzicală din România. Rapper-ul cunoscut în rândul colegilor de breaslă și al fanilor drept Nosfe a murit, la doar 37 de ani.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, au transmis, duminică după-amiază, colegii de trupă de la Șatra Benz, într-o postare pe Facebook.

Citiți și:  Cum a murit, de fapt, cântărețul NOSFE. Cauza decesului artistului de la Șatra Benz

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SATRA B.E.N.Z. (@satrabenz)

author avatar
Andrei Coman
591 afisari

14 COMENTARII

  1. La 3 doze ce astepta?Sa-i creasca aripi, sa devina nemuritor?
    Urmeaza multi , multi altii. In 3 ani vom fi cu 6 milioane mai putin.
    Cei intepati vor muri subit sau se vor imbolnavi grav si vor crapa in 4-5 luni.
    Le mor idiotii utili ai guvernului.

      • @FAKE Barbu Gh. 2022-10-17 15:06 15:06:33
        AM UN PLAN DAR NU E CINCINAL DE CONDOLEANTE.
        E PE 7 ANI SI NU S-A TERMINAT NICI MACAR PRIMUL.
        MAI SUNT MULTI DE MURIT.
        ADICA MULTE CONDOLEANTE DE PUS.
        CUM SE SPUNE LA O ANUMITA ETNIE SA MURITI IN CHIN SI CANCER COPII NEPOTI STRANEPOTI SI CE RUDE DE SANGE MAI AVETI.

  2. Bai Cojok, bai umflatule cu ceafa lata, si cu tricou de manelar de Santa Monica pe el, vezi ca ti-a facut vaxxinul de cojoc 🙂 Sa iti fie de bine, bai cap de creta, zici ca esti numai un inter-lopulet de mina a 5-a din Baicoi 🙂 Speram ca toti cobaii vaxxinati in cap de arahatul araboi si de gheorghitza muitza rujatul sa dea coltul in maxim 2-3 ani, atunci sa vezi makanituri in presa aservita nazista de stat 🙂 In Iad cu voi, sclavetilor ordinari, acolo va e locul, bai viermilor ratati !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger