AcasăSPORTVenus adora carnea frageda

Venus adora carnea frageda

Venus si Elio in tribuna la US Open

Afectata de o boala grava, Sindromul Sjogren, americanca Venus Williams, una dintre cele mai galonate jucatoare de tenis din istorie, se trateaza cu un model pe cinste. Este vorba despre cubanezul Elio Alberto Pis, unul dintre cele mai cunoscute personaje din bransa sa.

Venus si Elio in tribuna la US Open

Venus si Elio s-au cunoscut in primavara, cand au facut reclama pentru EleVen, linia de haine lansate de americanca, iar de atunci sunt nedespartiti, in ciuda diferentei de varsta – ea are 32 de ani, iar el doar 24.

Indragostitii promoveaza impreuna produsele din colectia EleVen

Cubanezul a insotit-o pe Venus la US Open, unde cea mai mare dintre surorile Williams a jucat doua meciuri in competitia de simplu si trei la dublu, alaturi de sora sa, Serena. Conform doartenis.ro, Elio s-a aflat in permanenta in loja familiei Williams si a purtat numai tricouri din colectia EleVen, cautand sa promoveze intens brandul. Daca despre Venus se stie ca a fost cuplata timp de trei ani cu Hank Kuehne, jucator de golf, Elio se remarca in primul rand prin studiile sale, cubanezul fiind licentiat in psihologie la Universitatea din Florida. Interesant este ca si Serena Williams (31 de ani), sora lui Venus, are un iubit mult mai tanar, pe tenismanul bulgar Grigor Dimitrov (21 de ani).

author avatar
Cristi Ionita
632 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger