AcasăSPORTVedi, Vedi, Kerber

Vedi, Vedi, Kerber

Kerber a facut-o pe Halep sa paraseasca terenul cu capul plecat

Neinvinsa in precedentele trei meciuri cu Angelique Kerber, Simona Halep a primit de la nemtoaica o lectie de tenis pe care nu o va uita prea curand.

Kerber a facut-o pe Halep sa paraseasca terenul cu capul plecat

Si, ce-i mai grav e ca Halep a fost umilita acasa la ea, la Cluj, in fata miilor de romani care asteptau a patra victorie a Simonei in fata jucatoarei din Germania. De unde, Kerber n-a avut nevoie decat de 67 de minute ca sa isi demoleze adversara (6-2, 6-2)! „Angelica” a aratat un joc solid, cu putine greseli si un start in forta (1-0, game castigat la zero). A fost 3-1, 4-2 si 5-2 pentru campioana de la Australian Open, care s-a agatat de fiecare punct pe serviciul Simonei Halep. De partea cealalta, numarul 6 WTA nu s-a regasit in momentele importante, facand 18 greseli nefortate in primul set, care a durat doar 36 de minute.
In setul secund, Kerber s-a impus si mai usor, doar debutul oferindu-i ceva sperante romancei (1-0 pentru Simona pe serviciul nemtoaicei). Vedeta echipei Germaniei a facut imediat re-break, apoi s-a instalat la conducerea partidei – a fost 4-2, 5-2, 6-2. Tatal Simonei, Stere Halep, a acuzat o conspiratie impotriva fiicei sale pusa la cale de nemti: „Simona nu a fost recuperata 100%, a intrat in teren fara sa fie la capacitate maxima. A fost un meci foarte greu. Scopul nemtilor a fost sa o oboseasca pe Simona ca sa nu fie refacuta a doua zi (n.n – referire la meciul Halep – Petkovic, de sambata)”.
Sambata, in primele meciuri, Irina Begu a cedat la Angelique Kerber (2-6, 3-6), in timp ce Simona Halep a invins-o pe Andrea Petkovici (6-4, 6-7, 6-4).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger