AcasăRecomandariVedetele Hollywood-ului sustin Rapidul

Vedetele Hollywood-ului sustin Rapidul

Formatia antrenata de Ionel Ganea trece prin momente delicate, atat financiar, cat si sportiv, dar se bucura de sustinerea unor nume cat se poate de grele din showbiz-ul international.

nPeter Dobson (stanga) si Louis Mandylor (dreapta) alaturi de unul dintre producatorii filmului "Hotelul Groazei" (sursa foto Facebook)

Actorul american Peter Dobson (Forrest Gump, The Frighteners) si australianul Louis Mandylor (Nunta a la Grec, Jack Cuceritorul, CSI New York) se afla de mai bine de o luna in Romania, ei filmand pentru pelicula „Hotelul Groazei”, ce va fi lansata anul viitor. Dobson si Mandylor au locuit 32 de zile in statiunea Voineasa si au filmat la Vidra, in inima Muntilor Lotrului.

Dobson alaturi de Lara Flynn Boyle (Twin Peaks)

Filmarile s-au incheiat la sfarsitul saptamanii trecute, iar cei doi actori au luat cu asalt Bucurestiul, ambii fiind interesati de soarta unuia dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din tara, Rapid Bucuresti. Mari microbisti, Peter Dobson si Louis Mandylor s-au declarat dezamagiti de regresul inregistrat de giulesteni in ultimii ani, dar au precizat ca exista posibilitatea ca ei sa ramana in Capitala pana la sfarsitul saptamani, pentru a urmari confruntarea de duminica seara, dintre Rapid si Universitatea Cluj.

Mandylor (stanga) dandu-i replica lui Joey Fatone ('N Sync) in pelicula "Nunta a la Grec"

Ambii actori au precizat ca il stiu pe Daniel Pancu din perioada in care acesta activa la gruparea turca Besiktas Istanbul si ca Gica Hagi este unul dintre cei mai buni fotbalisti din istorie. Impresionati de peisajele din Carpatii Meridionali si de ospitalitatea romanilor, Dobson si Mandylor au ramas dezamagiti de starea precara a infrastructurii si de paragina descoperita in altfel superba statiune Vidra.

 

author avatar
Cristi Ionita
338 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger