AcasăSPORTVedeta din Terminator vine in Romania, la Superkombat Constanta

Vedeta din Terminator vine in Romania, la Superkombat Constanta

Actrita americana Kristanna Loken, cunoscuta pentru rolul negativ din Terminator 3, pelicula in care ii da replica legendarului Arnold Schwarzenegger, va fi prezenta in perioada 30 iulie – 2 august in Romania.

Actrita isi va imparti activitatile intre Bucuresti si Constanta, iar pe 1 august va fi oaspete de onoare la gala Superkombat World Grand Prix IV, care va avea loc in orasul de la malul marii, conform unui anunt facut de promotorul Eduard Irimia.

In varsta de 35 de ani, Loken a interpretat rolul asasinului T-X din „Terminator 3: Suprematia Robotilor” si l-a avut ca principal partener de scena pe Arnold Schwarzenegger, cel care a lansat de curand, pe marile ecrane, al cincilea film al francizei Terminator.

Kristanna Loken este al optulea actor care vine in Romania la invitatia promotorului Eduard Irimia in incercarea acestuia de a promova produsul romanesc Superkombat la nivel global, dupa Christopher Atkins („Laguna Albastra”), Erika Eleniak („Baywatch”), Paul Logan („Cod Rosu”), Jeremy Jackson („Baywatch”), Tolgahan Sayisman (actor turc de telenovele), Bai Ling („Wild Wild West”) si Costas Mandylor („Saw”).

„Sunt incantata sa vin in Romania. Am auzit numai lucruri frumoase despre tara voastra. In 2013 chiar am jucat rolul principal in „Bloodrayne”, acolo unde o interpretam pe Rayne, care era jumatate vampir, iar totul avea ca spatiu de actiune teritoriul Transilvaniei din secolul al XVIII-lea. Sper sa am timp sa vizitez cat mai mult in perioada in care voi fi in Romania. In plus, abia astept sa urmaresc live gala Superkombat de la Constanta”, a declarat Loken, cea care a interpretat-o si pe Taja in celebra serie „Mortal Kombat”.

Al patrulea World Grand Prix al anului din circuitul Superkombat va avea loc pe 1 august, la Constanta, si va fi transmis in direct in 93 de tari, urmand sa programeze 13 meciuri profesioniste pe reguli de K-1. Printre cei care vor lupta in gala se numara fratii Bogdan si Andrei Stoica.

„Dupa succesul de pe 19 iunie, cand meciurile s-au disputat cu casa inchisa, vom reveni pe 1 august la Constanta cu un nou mega-eveniment. Toate detaliile despre gala, dar si despre programul Kristannei Loken si aparitiile ei publice vor fi anuntate in perioada imediat urmatoare. Ne bucura faptul ca tot mai multi actori isi asociaza imaginea cu Superkombat, iar asta este un plus la nivel mondial pentru popularizarea unui fenomen pornit din Romania. In perioada in care va fi in Romania, Kristanna va filma si un scurt-metraj alaturi de cativa dintre luptatorii Superkombat, ca si demo pentru viitoarele aparitii la Hollywood”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

author avatar
Cristi Ionita
573 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger