AcasăSPORTVedeta din fotbalul spaniol a venit la meci pe o bicicletă de...

Vedeta din fotbalul spaniol a venit la meci pe o bicicletă de 10.000 euro. Prinde o viteză amețitoare!

Gerard Pique

Gerard Pique a ajuns miercuri seară pe Camp Nou, la meciul cu Espanyol, pe bicicletă. Vehiculul pe două roți nu este însă unul obișnuit, notează presa spaniolă.

Bicicleta cu care starul Barcelonei a ajuns la stadion costă 10.000 de euro şi prinde o viteză de 70 km/h. Deși nu este obligatorie, având în vedere viteza la care bicicletele electrice ajung, este foarte recomandat ca pentru siguranță să se poarte o cască de protecție.

Cu toate acestea, Pique nu purta nimic pe cap. Mai mulți fotografi l-au prins pe jucător în timp ce intra în parcarea subterană a stadionului din Barcelona la viteză maximă.

Bicicleta a dezvoltat o adevărată nebunie în Spania

„Bijuteria” fotbalistului spaniol este un model Greyp G12S și este produsă de compania Rimac. De câțiva ani, aceasta este specializată în producerea de hypercar-uri electrice.

Bicicleta dezvoltă 16 cai putere. Deține, de asemenea, o baterie de 12 kW. Are o autonomie electrică de 130 de kilometri, iar pentru o reîncărcare completă este nevoie de circa 80 de minute. În plus, cel care se află pe ea trebuie să aibă permis de conducere. Ce este formidabil la această bicicletă e faptul că nu poate fi pornită decât cu amprenta posesorului.

Acest model a dezvoltat o adevărată nebunie în Spania, iar posesorii sunt cunoscuţi şi ca „Însoţitorii lui Pique, Messi şi Fabregas”. Lionel Messi are una în culorile Argentinei, iar Pique mai are una în culorile Barcelonei, pe lângă cea neagră pe care a folosit-o acum, scriu cei de la digisport.ro.

author avatar
Andreea Vlad
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger