AcasăSPORTVasluiul mai are o sansa pe 17 august. Sau nu!

Vasluiul mai are o sansa pe 17 august. Sau nu!

PIERDUT Caue (dreapta) nu a izbutit sa repete jocul bun facut la Istanbul

Dupa 1-1 si 4-1 cu FC Vaslui, turcii de la Fenerbahce s-au calificat in play-off-ul UEFA Champions League, dar forul european a anuntat ca sentinta privind suspendarea gruparii prezidate de Aziz Yildirim va fi data vinerea viitoare.

PIERDUT Caue (dreapta) nu a izbutit sa repete jocul bun facut la Istanbul

Primele fabuloase anuntate de Adrian Porumboiu nu i-au motivat suficient pe elevii lui Marius Sumudica. Fenerbache a castigat returul de la Piatra Neamt cu 4-1 si, cu scorul general de 5-2, s-a calificat in play-off-ul UCL. Turcii nu au avut, insa, prea mult timp la dispozitie sa se bucure, deoarece UEFA a anuntat ca, pe data de 17 august a.c, va decide daca Fenerul va fi scos din cupele europene sau turcii se vor alege doar cu o amenda. Gruparea din Istanbul trage si acum ponoasele unui scandal cu meciuri trucate, declansat la finalul sezonului 2009-2010, dosarul „Fenerbahce” fiind pe masa comisiilor de la Nyon. Cum tragerea la sorti pentru play-off are loc astazi, de la orele 13.00, iar prima mansa se va juca pe 21 august, FC Vaslui ar putea spora la o pleasca, respectiv sa-i inlocuiasca pe turci in cazul in care verdictul UEFA va fi potrivnic echipei antrenate de Aykut Kocaman. Asta ar fi varianta fericita, dar exista si una pesimista, potrivit careia adversara Fenerului din play-off (Braga, Dinamo Kiev, Panathinaikos, FC Copenhaga sau Spartak Moscova) va cea care va beneficia de excluderea turcilor din Europa, nicidecum FC Vaslui.

Sneijder l-a felicitat pe Kuyt pentru dubla teribila de la Piatra Neamt

APRECIAT Brazilianul Baroni i-a facut ghetele lui Kuyt

Vedeta olandeza a formatiei Milano, Wesley Sneijder, a tinut sa salute dubla conationalul sau, Dirk Kuyt, in partida castigata de Fener la Piatra Neamt. „Felicitari prietenului meu Dirk, pentru cele doua goluri marcate”, a scris olandezul pe Twitter. Cei doi ar putea deveni chiar colegi, Fenerul dorind achizitionarea mijlocasului batav, pentru care negociaza cu Inter.

author avatar
Sebastian Stan
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger