AcasăSPORTVaslui - Twente 0-0 Moldovenii merg in play-off-ul Europa League

Vaslui – Twente 0-0 Moldovenii merg in play-off-ul Europa League

FC Vaslui va evolua in play-off-ul Europa League, dupa ce a fost eliminata, de Twente Enschede, din turul III preliminar al UEFA Champions League. Moldovenii au obtinut doar un 0-0 acasa, dupa ce pierdusera cu 0-2 in Olanda.

Min. 93 – Este final de meci la Piatra Neamt. FC Vaslui si Twente Enschede au incheiat la egalitate, 0-0, meciul din mansa a doua a turului trei preliminar al UEFA Champions League. Formatia noastra si-a pus mari sperante in acest meci, dar vasluienii aveau nevoie de posesie si suturi pentru a visa la calificare.

Min. 92 – Tiendalli vede cartonasul galben pentru trageri de timp.

Min. 90 – Ne indreptam spre o calificare obtinuta fara probleme de formatia olandeza.

Min. 86 – Ola John centreaza inselator, dintr-o lovitura libera, si Cerniauskas retine cu emotii. La oaspeti a intrat vedeta Landzaat in locul lui Janko.

Min. 84 – Milisavljevic vede cartonasul galben pentru o intrare dura asupra lui Tiendalli.

Min. 81 – Milisavljevic centreaza de pe dreapta, Temwanjera deviaza cu capul si mingea trece milimetric pe langa poarta olandezilor. Ocazie uriasa ratata de echipa noastra.

Min. 78 – Extrem de interesanta schimbarea lui Hizo. A intrat Annang, un fundas stanga, si a iesit Razvan Neagu, un varf de atac.

Min. 75 – Raspunsul Vasluiului vine de la Raul Costin, dar sutul sau, pe coltul scurt, a fost respins in corner de Mihailov. Adailton a executat lovitura de colt si Temwanjera a reluat cu capul peste transversala.

Min. 72 – Janko rateaza cea mai mare ocazie a meciului. Austriacul a sutat violent, cu stangul, si mingea a zguduit transversala portii aparate de Cerniauskas. A intrat Milanov in locul lui Jovanovic. A intrat si Ola John in locul lui Bryan Ruiz.

Min. 67 – Berghuis suteaza frumos, din unghi, si Cerniauskas scoate cu greu in corner.

Min. 66 – Vasluiul nu gaseste drumul catre careul advers. Formatia noastra are mari probleme la constructie, poate si din cauza jocului mult prea retras a lui Wesley.

Min. 60 – Iese Lucian Sanmartean, spre nemultumirea fanilor, si intra Milisavljevic. Ca de obicei, Sanmartean a inceput foarte bine meciul, dar s-a stins pe parcurs.

Min. 56 – Fluierati din tribune pentru ca nu pot pune piciorul pe balon, vasluienii il scapa din priviri pe Ruiz care scapa singur cu Cerniauskas, trece de portarul lituanian si suteaza, din unghi, peste transversala.

Min. 50 – Ruiz il lanseaza excelent pe Janko si Papp pune un picior salvator pentru a indeparta pericolul. Imediat la cealalta poarta, Sanmartean centreaza de pe stanga si Neagu rateaza foarfeca.

21.46 – Olandezii au avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Piatra Neamt. Dupa o prima repriza echilibrata, FC Vaslui si Twente Enschede sunt la egalitate, 0-0. Formatia noastra are nevoie de mai multa luciditate, inspiratie si incisivitate pentru a mai spera la calificare.

Min. 44 – De Jong suteaza frumos, cu stangul, din unghi si Cerniauskas scoate cu greu de sub transversala.

Min. 40 – Neagu suteaza periculos de la 18 metri si mingea ocoleste de putin poarta adversa. In sfarsit o actiune care sa agite un pic atmosfera din tribune.

Min. 25 – Janko scapa singur cu Cerniauskas, ezita sa se arunce in careu, pentru a forta acordarea unui penalty, iese mult in lateral si centrarea sa este respinsa de fundasii Vasluiului. Olandezii au pus stapanire pe joc dupa ocazia lui Adailton.

Min. 24 – Janssen suteaza periculos, cu efect, putin pe langa poarta lui Cerniauskas.

Min. 23 – Adailton rateaza o ocazie uriasa. Brazilianul a scapat singur pe partea stanga, dupa o interceptie a lui Sanmartean, dar a intarziat mult momentul sutului si fundasii lui Twente au reusit sa-l blocheze in extremis.

Min. 18 – Razvan Neagu a vazut cartonasul galben pentru simulare. Atacantul Vasluiului a fost lansat excelent la limita offside-ului, dar a cazut usor in duelul cu Tiendalli.

Min. 13 – Balace ia o actiune pe cont propriu, centreaza de pe stanga si Wisgerhof acorda corner. Sanmartean a executat lovitura de colt, mingea i-a revenit si a centrat pe jos, prin spatele coechipierilor sai care asteptau balonul pe linia careului de 6 metri. Olandezii raman periculosi pe contraatac.

Min. 10 – Wesley vede cartonasul galben pentru un fault tare asupra lui Bryan Ruiz.

Min. 9 – Asistam la un debut de meci echilibrat, cu numeroase actiuni periculoase ale celor doua echipe.

Min. 5 – Vasluienii au avut un prim moment intens la poarta adversa. Balace a centrat de pe stanga, Mihailov a respins in fata si Temwanjera, neatent, nu s-a batut pentru a impinge balonul in plasa.

20.44 – Vasluienii au avut lovitura de start a meciului. Vremea este inca destul de calda la Piatra Neamt. Terenul se prezinta in conditii bune. In tribune sunt circa 10.000 de spectatori.

Viorel Hizo incepe cu Cerniauskas – Petar Jovanovic, Papp, Farkas, Balace – Razvan Neagu, Raul Costin, Wesley, Lucian Sanmartean – Temwanjera, Adailton. Rezerve sunt Puia, Gheorghiu, Yero Bello, Milisavljevic, Annang, Milanov, Balaur.

Co Adriaanse, antrenorul lui Twente, raspunde cu Mihailov – Cornelisse, Wisgerhof, Douglas, Tiendalli – Willem Janssen, Brama, Berghuis – Luuk De Jong, Janko, Bryan Ruiz. Rezerve sunt Boschker, Bengtsson, Landzaat, Rendla, Leugers, Buysse, Ola John.

author avatar
Cristi Ionita
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger