AcasăSPORTVaslui s-a impiedicat de nou-promovata Petrolul

Vaslui s-a impiedicat de nou-promovata Petrolul

FC Vaslui a continuat seria evolutiilor catastrofale din actualul sezon cu un 0-0 obtinut acasa, in fata unei nou-promovate, Petrolul Ploiesti, care a jucat mai bine de o repriza in inferioritate numerica.

Venita la Vaslui sa profite de oboseala acumulata de echipa adversa si sa-si vanda scump pielea, Petrolul a ratat o buna ocazie de a deschide scorul in minutul 32, cand torpila golgeterului Oprita a ocolit de putin poarta gazdelor.

Momentul decisiv al meciului s-a petrecut in minutul 43. Abia adus la echipa pentru a face uitate gafele lui Zimmerman, portarul macedonean Zendeli a avut o iesire de K1 la un duel cu Adailton si a fost eliminat.

Ramasa in inferioritate numerica, Petrolul a trecut prin mari emotii inca din finalul primei reprize, Sanmartean sutand in bara in minutul 45.

Incercand sa profite de superioritatea numerica, Vaslui a fortat atacul in repriza a doua, dar moldovenii s-au lovit de o defensiva excelent asezata pe teren de fostul fundas Vivi Rachita.

Gazdele si-au creat destule ocazii de a marca, dar bara s-a opus la sutul lui Zmeu, din minutul 55, Yero Bello a gresit tinta, in minutul 51, in timp ce Zimmerman s-a opus cu brio la actiunile lui Wesley (57) si Gheorghiu (63).

Pe final, moldovenii si-au pierdut luciditatea si cumpatul, Sanmartean fiind iertat de eliminare in prelungiri, desi l-a calcat pe cap pe Pompiliu Stoica.

In urma acestui rezultat, Petrolul isi consolideaza pozitia din prima parte a clasamentului, in timp ce FC Vaslui ramane in subsolul ierarhiei din Liga I, dar si fara gol marcat in primele trei meciuri oficiale din actualul sezon.

author avatar
Cristi Ionita
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger