AcasăSPORTVaslui - Rapid 0-1 Rapid face un pas mare spre finala

Vaslui – Rapid 0-1 Rapid face un pas mare spre finala

Rapid Bucuresti face un pas mare spre finala Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce giulestenii s-au impus, cu 1-0, pe terenul lui FC Vaslui, in prima mansa din semifinale.

Min. 95 – Este final de meci la Vaslui. Oarecum surprinzator, Rapid se impune, cu 1-0. Totusi, putem spune ca rezultatul este unul echitabil. Giulestenii au avut mai multe ocazii importante, in timp ce vasluienii au resimtit din plin absenta a doi titulari de baza, Marius Constantin si, mai ales, Sanmartean.

Min. 93 – Anderson vede cartonasul galben pentru o lovitura aplicata lui Herea.

Min. 91 – Adailton suteaza periculos din lovitura libera de la 20 de metri, putin pe langa poarta Rapidului. Dani Coman era spectator la aceasta executie.

Min. 89 – Rui Duarte schioapata, iar in locul lui intra Burca. Situatie dificila pentru Rapid in conditiile in care si Cretu, celalalt fundas dreapta de meserie, are probleme medicale. Pentru finalul acestei partide Razvan Lucescu mizeaza pe Oros in banda dreapta a apararii.

Min. 85 – Vasluienii ataca in valuri pe finalul acestei partide, insa Rapidul se apara bine.

Min. 80 – Intra Pavlovic in locul lui Nicolae Grigore.

Min. 79 – Iese si Yero Bello si intra Temwanjera.

Min. 76 – La gazde intra Raul Costin in locul lui Farkas. Foarte probabil langa Papp va fi retras Anderson ca fundas central.

Min. 71 Vaslui – Rapid 0-1. Herea transforma cu siguranta penaltiul obtinut de Grigorie si Rapid deschide scorul. Borjan a vazut doar cartonasul galben dupa faultul comis in careu asupra lui Grigorie.

Min. 71 – Penalty pentru Rapid. Teixeira il lanseaza excelent pe Grigorie, acesta il dribleaza pe Borjan si portarul Vasluiul nu poate decat sa-l agate pe rapidist in careu.

Min. 66 – Grigorie suteaza slab din lovitura libera de la 25 de metri, mingea ducandu-se mult peste poarta lui Borjan.

Min. 61 – La Rapid a intrat Teixeira in locul lui Surdu.

Min. 57 – Adailton suteaza periculos, din lovitura libera de la 30 de metri si mingea ocoleste de putin poarta lui Dani Coman.

Min. 50 – Marcos Antonio vede si el cartonasul galben, dupa un duel aerian cu portarul Borjan. Centralul Marius Avram considera ca fundasul Rapidului a lovit cu cotul, desi cei doi jucatori mai degraba s-au ciocnit cap in cap.

Min. 48 – Ndoye vede cartonasul galben pentru o intrare dura asupra lui Nicolae Grigore.

Min. 46 – La gazde a intrat Gheorghiu in locul lui Stanciu.

21.02 – Rapid a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Vaslui. Dupa o prima repriza echilibrate si in care am avut ocazii de poarta doar pe final, Vaslui si Rapid sunt la egalitate, 0-0.

Min. 45 – Rapidul are o noua ocazie uriasa. Rui Duarte centreaza excelent de pe dreapta, pe jos, Nicolae Grigore nu reuseste sa impinga mingea in plasa din cativa metri, iar Surdu suteaza din unghi, mult peste poarta aproape goala a gazdelor.

Min. 43 – Grigorie are o ocazie cel putin la fel de mare precum cea a lui Yero Bello. Herea a profitat de o mare greseala a lui Farkas, il lanseaza excelent pe Grigorie, acesta scapa singur cu Borjan, dar suteaza slab si portarul gazdelor reuseste sa respinga in extremis.

Min. 42 – Wesley vede si el cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Deac la centrul terenului.

Min. 37 – Yero Bello are cea mai mare ocazie a meciului. Atacantul Vasluiului a fost lansat excelent de Wesley, a incercat sa intepe balonul pe langa Dani Coman, insa portarului Rapidului a avut o interventie fabuloasa si a reusit sa respinga in corner.

Min. 35 – Ndoye isi incearca sansa cu un sut de la mare distanta, dar mingea se duce mult peste poarta lui Dani Coman.

Min. 31 – Adailton vede si el cartonasul galben, dupa ce l-a lovit in saritura pe Surdu.

Min. 24 – Cum era de asteptat, Alexa vede primul cartonas galben al meciului. Inchizatorul Rapidului a comis un fault tactic asupra lui Wesley. Brazilianul putea scapa periculos spre poarta lui Dani Coman.

Min. 20 – Niciuna dintre echipe nu risca. Ambii antrenori stiu ca soarta calificarii se decide in cel putin 180 de minute.

Min. 14 – Grigorie il lanseaza excelent pe Herea, insa centralul Marius Avram acorda fault in atac pentru o infractiune comisa de Deac in cu totul alta parte a terenului, spre disperarea lui Razvan Lucescu.

Min. 7 – Adailton trimite un sut-centrare extrem de periculos, din dreapta si Yero Bello nu reuseste sa impinga balonul in plasa.

Min. 5 – Giulestenii au inceput bine partida si sunt mai prezenti in jumatatea de teren adversa.

20.01 – Vasluienii au avut lovitura de start a meciului. Vremea este rece la Vaslui, sunt doar cateva grade peste 0, insa chiar si asa in tribune sunt circa 10.000 de spectatori, printre care si 200 de sustinatori ai Rapidului. Terenul se prezinta in conditii bune.

FC Vaslui, antrenata de Augusto Inacio, incepe cu Borjan – Milanov, Papp, Farkas, Paito – Stanciu, Ndoye, Anderson, Wesley – Adailton, Yero Bello. Rezerve sunt Straton, Gheorghiu, Temwanjera, Hugo Luz, Raul Costin, Buhaescu, Gladstone.

Rapid, antrenata de Razvan Lucescu, incepe cu Dani Coman – Rui Duarte, Marcos Antonio, Oros, Bozovic – N. Grigore, Alexa, Grigorie – Deac, Herea, Surdu. Rezerve sunt Vatca, Ezequias, Pancu, Roman, Burca, Pavlovici, Teixeira.

author avatar
Cristi Ionita
483 afisari

2 COMENTARII

  1. Vasluienii striga „hotii”, dar de fapt ei sunt unii dintre cei mai mari hoti… Cartile sunt facute pentru ca CFR sa fie campioana, iar in restul partidelor sunt numai aranjamente cu mize diverse…In concluzie, campionatul romanesc este trucat de la un capat la altul… Cei ce se uita la meciuri sunt cei mai mari fraieri…

  2. Se poate spune ca vasluiul(si nu numai vasluiul) nu este interesat de castigarea campionatului, ci doar de obtinerea unor castiguri usoare din negocieri de rezultate cu partenerii din liga si cu cei din mafia pariurilor…
    Sa le fie rusine tuturor celor care isi bat joc de fotbal si de suporteri!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger