AcasăSPORTVaslui a facut egal cu Sparta Praga - VIDEO

Vaslui a facut egal cu Sparta Praga – VIDEO

FC Vaslui, reprezentanta Romaniei in preliminariile UEFA Champions League, a incheiat la egalitate, 1-1, amicalul cu formatia ceha Sparta Praga.

 

Cehii au deschis scorul in minutul 37, dintr-un penalty transformat de Pavelka. Penaltiul a fost acordat in urma unui hent comis de Milanov. Sparta putea sa-si mareasca avantajul inainte de pauza, dar Cerniauskas, cel mai bun jucator de la Vaslui, s-a opus cu brio la sutul lui Krejci.

Acelasi Milanov a comis-o si in minutul 54, cand fundasul bulgar a facut fault in careu, dar centralul i-a iertat pe vasluieni de un nou penalty.

Razvan Neagu a egalat in minutul 64, dupa o grava greseala a defensivei adverse, iar pana la final am mai notat o ocazie a cehilor, venita in penultimul minut al partidei, cand acelasi Cerniauskas s-a opus salvator.

Viorel Hizo a inceput cu CerniauskasMilanov, Papp, Canu, Jovanovic – Raul Costin, Pavlovic – Gerlem, Wesley, Adailton – Temwanjera. Pe parcurs au mai intrat Razvan Neagu, Milisavljevic, Balace, Anang si Gladstone.

[youtube]J1VB2C5C7AQ[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger