AcasăSPORTVasile Miriuta: Tin cu ungurii la meciul cu Romania!

Vasile Miriuta: Tin cu ungurii la meciul cu Romania!

Vasile Miriuta vrea victoria Ungariei in meciul de la Bucuresti

Pentru romani, partida de sambata, cu Ungaria, este cea mai importanta din toata grupa preliminara de calificare la Campionatul European.

Vasile Miriuta vrea victoria Ungariei in meciul de la Bucuresti

Insa, oricat de greu de crezut ar parea, exista si cetateni romani care simt… ungureste. Este cazul lui Vasile Miriuta, antrenor la CFR Cluj si simpatizant al reprezentativei maghiare. Apropierea meciului de sambata l-a facut pe acest Miriuca Vaszi sa-si declare public dragostea pentru tot ce inseamna Ungaria: „Sunt sincer! Am trait 24 de ani in Romania, iar ultimii 22 i-am trait in Ungaria. Familia mea traieste in Ungaria, baiatul meu s-a nascut acolo. Eu ii sustin pe maghiari, nu ma intereseaza criticile venite din Romania. In viitor, poate va veni momentul cand voi fi pe banca echipelor mele favorite, Gyor si Ferencvaros. Desigur, marele meu vis e sa antrenez selectionata Ungariei”.
Referitor la disputa de pe Arena Nationala, antrenorul CFR-ului se declara disponibil sa-l ajute pe selectionerul maghiar Pal Dardar cu informatii despre jocul romanilor: „Am fost dispus sa-l ajut si pe fostul selectioner, Pinter Atilla, il cunosc si pe cel care i-a luat locul, Pal Dardai. Am jucat impotriva lui in Bundesliga”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger