AcasăSPORTVasile Avram, Gigi Becali si Mircea Sandu trec pe la DNA

Vasile Avram, Gigi Becali si Mircea Sandu trec pe la DNA

Trei dintre cele mai importante personaje din fotbalul romanesc, Vasile Avram, Gigi Becali si Mircea Sandu, sunt obligati sa semneze condica la DNA.

Primul aflat pe lista celor de la DNA este Vasile Avram. Seful arbitrilor din Romania a trecut inca de astazi pe la sediul institutiei pentru a da declaratii in legatura cu un posibil scandal de corupere a arbitrilor.

DNA s-a autosesizat dupa ce mai multi oameni de fotbal au declarat ca se dau bani la arbitrii pentru ca anumite echipe sa fie avantajate. Chiar Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a afirmat ca Marian Iancu, patronul formatiei Poli Timisoara, ar fi pus deoparte 500.000 de euro pentru a-si asigura arbitraje avantajoase.

In legatura cu acest subiect, Vasile Avram a stat astazi aproximativ doua ore la sediul DNA, unde a fost audiat de procurori, si a scris o declaratie la finalul discutiilor.

Gigi Becali, patronul clubului Steaua, si Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, au fost chemati pentru maine la DNA. In stilul sau caracteristic, Gigi Becali a afirmat ca se duce la DNA cand vrea si daca nu vrea, nu se va duce maine la DNA.

author avatar
Cristi Ionita
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger